ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013



Κυρίες και κύριοι συμπολίτες κάθε μέρα που περνάει στη τοπική μας κοινωνία μπορεί ο κάθε ένας να διαπιστώνει εμπράκτος οτι στη Γλυφάδα και πόλη όλων εμάς δεν υπάρχουν ούτε οι υποτιπώδεις δομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Κάθε μέρα και ενα γεγονός που πιστοποιεί καθολικότητα διαλυμένης τοπικής κοινωνίας με 130.000 χιλ. δημοτών που εκτός απο μια τάση υπεράσπισης των προσωπικών τους ιδιοτελών συμφερόντων δεν υπάρχουν πουθενά αλλού και σε τίποτα όσων αφορά τη πόλη μας.

Για εμένα προσωπικά μετά απο χρόνια συστηματικής Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η Σ, και όσων έχουν τελεστεί και συμβαίνουν ακόμα και σήμερα με τη σημερινή διοίκηση που παρανομεί ώστε να μην ισχύσουν ούτε τα αυτονόητα, υπάρχει η ΑΠΟΔΕΙΞΗ μιάς διαλυμένης τοπικής κοινωνίας χωρίς βασικές δομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. 

Πλήν της δεδομένης συνύπαρξης χιλιάδων δημοτών ουδέν περισσότερο, ώστε να καθίσταται σαφές ποιός ήταν και είναι ο ρόλος των αιρετών στη Γλυφάδα και τι έχουν πετύχει τις τελευταίες δεκαετίες.

Κάθε μέρα μας ξαφνιάζει η πλήρης διάλυση ακόμα και των βασικών δομών στη τοπική μας κοινωνία, όταν διαπιστώνουμε κάποια άτομα που συστήνουν επιτροπές, ομάδες, ενώσεις, κ.α. και δεν φροντίζουν να ενημερώσουν τουλάχιστον τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Αυτη είναι δεδομένα η συνδρομή της πολιτείας και των αιρετών μας στη μετεξέλιξη του ''τοπικού πολιτισμού''

Η ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ και για όλους και όλες αυτούς κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι. (Εαν η τοπική κοινωνία ακολουθήσει οτι ακολούθησε πρίν απο χρόνια στη δική μου περίπτωση, και οτι ακολουθείται σήμερα απο μια κακοδιοίκηση κομματικών μελών και παρακρατικών είναι βέβαιο το αποτέλεσμα)

Όταν συμπολίτες μας λένε ότι δεν ξέρουν αν θα μπορούν αύριο να πληρώσουν την ΔΕΗ και να κάνουν ψώνια, αυτο το βιώνουν επι χρόνια άλλοι στη Γλυφάδα. Έχουμε περιπτώσεις συμπολιτών μας χωρίς ρεύμα, χωρίς τροφή, με οφειλές χιλιάδων ευρώ και ενα δήμο πλαισιωμένο απο πλήρως ακατάλληλους που φρόντισαν και φροντίζουν ημετέρους χωρίς κανένα επίπεδο αρχών και σεβασμού του ρόλου τους.
ΔΗΛΩΝΩ οτι οι κακοδιοικούντες ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και οι δημότες ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ διαχρονικά. (Ακόμα και τους παρακρατικούς τους βάλατε στο δημαρχείο οι δημότες Γλυφάδας. Αυτο έγινε σε ένδειξη ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;)

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ που καταλήγει στο ιδιοτελές συμφέρον κάποιων οργανωμένων ομάδων, ενω απο τα διαπλεκόμενα προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο οτι η ΕΛΛΑΔΑ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ άλλαξαν. (Δες αν παραμένουν οι ίδιοι σύμφωνα με τις πρακτικές Κόκκορη)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">