ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013










Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για την Γλυφάδα'' κατά την τέλεση του δημοτικού συμβουλίου.

Την θέση του αποχωρήσαντος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη καταλαμβάνει ο Νίκος Λεβετσοβίτης, ενώ επικεφαλής της παράταξης αναλαμβάνει ένας εκ των παλαιοτέρων δημοτικών συμβούλων της πόλης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.





Εντύπωση προκάλεσαν οι στενοί εναγκαλισμοί Κόκκορη Βαρβιτσιώτη όπως και οι δηλώσεις που επακολούθησαν απο τον Δήμαρχο Γλυφάδας για τον Ελληνισμό ο οποίος εχει δυο πράγματα να αιθάνεται υπερήφανος. Το ένα εξ αυτών είναι ο Πολιτισμός του (προσωπικά δεν το εχω διαπιστώσει ολόκληρες δεκαετίες, όπως και τα τελευταία χρόνια δημαρχείας Κόκκορη μετά απο πρωτοκολημένες Αιτήσεις) και το άλλο είναι η ναυτιλία.

Ιδιαίτερη στιγμή όταν η κ. Λυγνού ανέφερε οτι μέσα απο  τις κοινές μας θέσεις αγαπήθηκαν, και ο ένας εκτιμάει τον άλλο σε αυτο τον κοινό στόχο που έχουν να βελτιώσουν με την παρουσία τους και τις θέσεις τους τη ζωή των Γλυφαδιωτών. (Επισημαίνω επίσης στην κ.Λυγνού οτι επι πολλά χρόνια δεν το έχουμε διαπιστώσει, και δεν εχει υπάρξει ουδεμία ενέργεια βελτίωσης της ζωής μας, παρά μόνον το εναντίον) 

Ο σύμβουλος της αριστερής παράταξης Τάσος Ταστάνης αντάλλαξε μια χειραψία με ενα σύντομο σχόλιο.

Ο Στέλιος Λανδράκης δεν συνεχάρη τον υπουργό για την επιτυχία του, και λόγω του οτι έμεινε απαθής περνάει ενα συγκεκριμένο μήνυμα στη τοπική μας κοινωνία. (κάποιοι που γνωρίζουν περισσότερα αντιλαμβάνονται)

Απο τα ευτράπελα του δημοτικού συμβουλίου και των θερμών εναγκαλισμών ήταν η αναίδεια τοπικού εκδότη ο οποίος απεκάλεσε τον εκπρόσωπο της νεολαίας Αιμίλιο Βουγιουκλάκη μαϊμού και απαίτησε να φύγει απο το πλάνο η μαϊμού. 
(Πραγματικά κάποιοι μας εκπλήσσουν με τον τρόπο που δημόσια απευθύνονται στις νεότερες γενιές, και πράγματι αντιλαμβάνομαι για ποιόν λόγο σήμερα 2.000.000 εκατομμύρια νέων είναι άνεργοι και απαξιωμένοι)

Για του λόγου το αληθές παραθέτω το βίντεο του τοπικού εκδότη και παρακολουθήστε στο 3:20 τι εχει ειπωθεί ώστε να αμαυρώνεται το ''κλίμα συγκίνησης'' και εναγκαλισμών. (ασχέτως γνωριμίας η οικειότητας)


Τέλος προσωπικά εξέφρασα μια άποψη συνχαίροντας τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με χιούμορ και με πικρία για την υπουργοποίηση του,  δεδομένου οτι όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών υπηρετούν αποκλειστικά το κεφάλαιο και σαφώς οχι όλους τους πολίτες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">