ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Καθημερινά σε δημοσιεύματα πολλοί συμπολίτες μας δείχνουν εικόνες ''απείρου κάλους'' απο τα σκουπίδια σε ολόκληρη τη πόλη.

Αν και δεν τιμά κανένα απο το κοινωνικό σύνολο της Γλυφάδας μια Πόλη μέσα στη βρώμα απο την παραλία μέχρι το βουνό (θυμίζω την υπόθεση στο παλαιό Νταμάρι και τις δράσεις που ακολούθησαν μετά απο δημοσίευμα του Γλυφάδα web) πρέπει να βγαίνουν αυτές οι εικόνες ώστε οι αρμόδιοι διοικούντες να επιφορτιστούν των ευθυνών τους.

Προχθεσινές φωτογραφίες  απο σκουπίδια και μπάζα που μένουν δίπλα σε κάδους σκουπιδιών επι μια εβδομάδα στα όρια Τερψιθέας Γλυφάδας και σε πολυσύχναστη κεντρική οδό.













Σε άλλο δημοσίευμα του  geitoniamou.gr αναφέρεται  οτι τα σκουπίδια κάνουν "πάρτυ"




O δήμος Γλυφάδας καθαρίζει τη νησίδα της Ποσειδώνος αλλά μερικά μέτρα πιο μέσα, στην παραλία τα σκουπίδια κάνουν "πάρτυ". Οι πρόσφατες μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ έβγαλαν καθαρές τις ελεύθερες παραλίες της Γλυφάδας, αλλά έξω είναι γεμάτες σκουπίδια.

*Το ζήτημα σκουπίδια στο δήμο Γλυφάδας ξεκίνησε απο το δημοσίευμα του Γλυφάδα web με το παλαιό Νταμάρι, (Για τις εντυπώσεις έστησαν μια δράση καθαρισμού) ενω ολόκληρη η πόλη έκτοτε και μέχρι σήμερα είναι διαρκώς γεμάτη σκουπίδια. (Προσωπικά έχω εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο απο ολόκληρη τη πόλη με όλα τα σημεία με σκουπίδια) Δεν θεωρώ όμως με επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα με σκουπίδια οτι  αναγάγετε ο τοπικός πολιτισμός. (Ο άκρατος λαϊκισμός έχει ανοιχτές σήμερα τις πύλες στη Γλυφάδα και βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση)

Γνωρίζουν ολοι τις εστίες σκουπιδιών, κινούνται και βρίσκονται σε αυτη τη πόλη, κάποιοι απο τους δημότες  ρίχνουν τα σκουπίδια δεξιά και αριστερά σε πολλά σημεία της πόλης, και στη συνέχεια ασκούν και κριτική. (Nα ασκήσει κριτική κάποιος απο όσους δεν ''μασάνε'' μαύρα, και παράλληλα τα χρήματα των δημοτών γίνετε ανεκτό. Οτίδηποτε άλλο  απευθύνεται  σε αστοιχείωτους ημιμαθείς και με παντελώς γνωστικό έλλειμα  τι ισχύει, η σε λωποδύτες.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">