ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έτοιμη η λίστα διαθεσιμότητας 13.600 υπαλλήλων

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λίστες του προσωπικού προς διαθεσιμότητα αφορούν σχεδόν 13.600 εργαζόμενους, δηλαδή 1.100 περισσότερους από το μνημονιακό 12.500 καθώς κάποιοι θα εξαιρεθούν λόγω κοινωνικών κριτηρίων. 

Ο υπουργός Δοικητικής Μεταρρύθμισης 
δήλωσε, “Υπενθυμίζω ότι τα 12.500 άτομα που θα μπουν σε καθεστώς κινητικότητας είναι ένα από τα προαπαιτούμενα για την επόμενη δόση του ενός δισεκατομμυρίου για τον Οκτώβριο. Είμαι βέβαιος ότι θα εκπληρώσουμε το στόχο μας”. Δηλωσε επίσης “Με εξαίρεση τις πρώτες οριζόντιες παρεμβάσεις που κάναμε τον Ιούνιο γιατί βρεθήκαμε σε μία μη διαχειρίσιμη κατάσταση, όλο το δεύτερο κύμα κινητικότητας προέκυψε μετά από εκθέσεις αξιολόγησης που δείχνουν πού υπάρχουν πλεονάζουσες θέσεις. Άρα και η διαδικασία που θα ακολουθήσουμε τώρα θα είναι η ίδια. 

Ακόμη υπάρχουν δομές που δεν έχουν αξιολογηθεί, όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση”. Τέλος τόνισε “Για το 2013 δε θα προκύψουν απολύσεις από τη διαθεσιμότητα, διότι θα πρέπει να παρέλθει το υποχρεωτικό 8μηνο του νόμου. 

Οι όποιες απολύσεις γίνουν μέσα στο 2013 θα συμπεριλάβουν τις απολύσεις που έχουν γίνει από την ΕΡΤ και τον αριθμό των πειθαρχικά ελεγχόμενων υπαλλήλων”.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έτοιμη η λίστα διαθεσιμότητας 13.600 υπαλλήλων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">