ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όλα τα… σφάζουν οι φημολογίες!

Για άλλη μια φορά  στη Γλυφάδα έχουν αρχίσει να διαδίδονται φημολογίες γύρω από τις επόμενες κινήσεις παλαιών και νέων πολιτευτών.

Η αλήθεια είναι οτι στη τοπική κοινωνία που βρισκόμαστε, έχουμε σαφή δείγματα αντίληψης και λειτουργίας των συμπολιτών μας, οι οποίοι δύσκολα θα ακολουθούσαν οτι τους ετοιμάζουν δοκιμασμένα υλικά του παρελθόντος, και οι εν ενεργεία Μνημονιακοί πολιτευόμενοι στη Γλυφάδα.

Άλλωστε οι διοικήσεις των τελευταίων τετραετιών δεν έχουν αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων, όπως και η σημερινή, που καταδικάζεται στη συνείδηση των περισσοτέρων.

Με μια δεδομένη πολιτική πραγματικότητα του παρόντος, και μια συμμαχία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ που ακολουθώντας το Μνημονιακό ''πρωτόκολλο'' οδηγούν σκόπιμα την Ελληνική κοινωνία σε ενα μοντέλο φτωχοποίησης των δυο ταχυτήτων, με απολύσεις, με αλλεπάλληλες περικοπές συντάξεων και μισθών, με χαράτσια, και με ελλειματική υγεία και παιδεία, θεωρώ οτι τα ''μαγειρέματα'' απο άτομα φιλοπαραταξιακά των δυο συγκεκριμένων κομμάτων, δεν θα τύχουν διευρυμένης ανταπόκρισης.


Βέβαια οι κυβερνώντες γνωρίζοντας την αντίληψη που επικρατεί στη κοινωνία, με το νεο εκλογικό νόμο προσπαθούν να διασώσουν τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του δικομματισμού, και μια αυτοδιοίκηση χωρίς πολιτικό στίγμα, απονεκρωμένη από τον πολιτικό διάλογο, κομμένη και ραμμένη στα μνημονιακά μέτρα.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες πολλοί είναι αυτοί που με συγκεκριμένες μεθόδους προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις στη πόλη μας, να σχηματίσουν συμμαχίες, βρίσκονται σε μια διαδικασία επαφών και ανίχνευσης των προθέσεων και των τάσεων, όμως λογαριάζουν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των δημοτών.


Όλα τα… σφάζουν οι φημολογίες, τα αυτονόητα, τα ενδεδειγμένα, όμως ο δημότης γνωρίζει σήμερα ποιο είναι το δικό του συμφέρον, ποιο είναι το όφελος για το κοινωνικό σύνολο, για την πόλη μας, και σαφώς αποδεδειγμένα δεν είναι κανένας απο όσους βρέθηκαν στο τιμόνι του δήμου και δοκιμάστηκαν, ούτε κάποιοι που χωρίς να γνωρίζουν το ελάχιστο για την τοπική πραγματικότητα θέλουν να βρεθούν σε ρόλο διοίκησης.


Στη Γλυφάδα θα εκλεγούν, και θα διοικήσουν, οι δημότες της που γνωρίζουν την ακαταλληλότητα των υλικών του χθές και του σήμερα, και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στη τοπική κοινωνία,  σε πλήρη αντίθεση των ατόμων που διαχρονικά γνωρίζουμε οτι υπηρετούσαν και υπηρετούν διαπλεκόμενα συμφέροντα.


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ: 


α) Είχαν και έχουν τη παραλία μας σε χέρια ιδιωτών.


β) Καταπάτησαν προστατευόμενη δασική έκταση.


γ) Για 600 οικογένειες  συμπολιτών μας δεν υπάρχει πρόσβαση στους παιδικούς σταθμούς.

δ) Καμία μέριμνα για 3.000 ανέργων συμπολιτών μας.

ε) Με τα χρήματα των φορολογουμένων συμπολιτών μας φροντίζουν τη δημιουργία υποδομών για δραστηριοποίηση διαπλεκομένων συμφερόντων στη πόλη μας.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όλα τα… σφάζουν οι φημολογίες! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">