ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ !!!

Κατά καιρούς ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βρίσκει τρόπους και μεθόδους 
να κάνει έντονη τη παρουσία του στη tv
αφήνοντας τις χειρότερες εντυπώσεις.

Σε πολλά δημοσιεύματα υπάρχουν ποικίλες απόψεις: Eίναι της πάση γνωστό οτι οι πολιτικάντηδες αυτής της κατ’επίφαση “δημοκρατίας” ζούν εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα και τη κοινωνία, αλλά με αφορμή τις δηλώσεις του Βαρβιτσιώτη όποιος δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια της φορολογίας ακινήτων ας ξεπουλήσει το σπίτι του να πληρώσει... προσωπικά εχω να πω να ''πουλήσουν'' οι πολίτες τις πολιτικές τους, και τα κόμματα τους.

Συγκεκριμένα ο ανεπάγγελτος απόγονος του πολιτικού τζακιού απο το οποίο κληρονόμησε το πολιτικαντιλίκι ξεκαθάρισε οτι ο καταχρεωμένος Έλληνας θα πρέπει να βγάλει το σπίτι του «στο σφυρί» προκειμένου να κόψει το λαιμό του να πληρώσει τα χαράτσια.

Δεδομένου οτι δεν τα φάγαμε μαζί, και όσο οι επαγγελματίες πολιτευτές ως κυβερνήσεις έπρατταν τις αθλιότητες ρουσφετιών στο δημόσιο, και με αλόγιστη χρήση μετείχαν της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, κάποιοι απο εμάς φιμώθηκαν σκόπιμα, δέχτηκαν διώξεις και κατασχέσεις, διότι έλεγαν δημόσια την αλήθεια, και τι θα επακολουθήσει.

Δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ, δεν πληρώνουμε ΤΙΠΟΤΑ,  και είναι ξεκάθαρο οτι πρέπει να αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό της χώρας.


O κ.Βαρβιτσιώτης ας εξηγήσει τα ισχύοντα με τους ομίλους της διαπλοκής που αντισυνταγματικά έχουν πέραν του ενός ραδιοτηλεοπτικά Μ.Μ.Ε της ιδίας και άλλης μορφής, και τους λόγους που οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ολοκλήρωσαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο το καθεστώς.


Σε πλήρη αντίθεση με αυτούς των πολιτικών τζακιών, κάποιοι απο εμάς έκαναν μια επιλογή να διαβιώσουν στη χώρα τους με λίγα και με σύνεση. Είναι αυταπόδεικτο οτι δεν επιθυμούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μια αντιπροσωπευτική δημοκρατία, και ενα ανάλογο καθεστώς στα ερτζιανά με τα ισχύοντα στη κοινωνία μας.

Το πόσο αντιφατικό είναι το καθεστώς Μ.Μ.Ε διαπλεκομένων εφοπλιστών το γνωρίζουν όλοι σήμερα, διότι η κοινωνία δεν αποτελείται μόνο απο εφοπλιστές.
(Το οτι δίνετε το βήμα στη κοινωνία με οτι μέθοδο επιθυμεί ο κάθε ιδιοκτήτης μέσων που δεσμεύει δημόσια αγαθά, δεν αναπληρώνει το τεράστιο κενό δημοκρατικότητας, πλουραλισμού, και πολυφωνίας

Φέρουν απόλυτα την ευθύνη συνολικά οι πολιτικοί, οπότε εκβιασμοί απο την πλευρά της κυβερνήσεως  είναι άτοποι και ανώφελοι.

Συνταγματική υποχρέωση σας είναι να σεβαστείτε το Σύνταγμα της χώρας Άρθρo 4 παράγραφος 5. Oι Έλληνες πoλίτες συνεισφέρoυν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλoγα με τις δυνάμεις τoυς.
Βλέπουμε ότι η κυβέρνηση κάνει χρήση του πρώτου
σκέλους εξαιρώντας εφοπλιστές, ομίλους με offshore εταιρίες, ατόμων της λίστας λαγκάρντ, και επιμελώς αγνοεί το δεύτερο και ουσιαστικότερο.

Οι συμπολίτες μας στη Γλυφάδα πρέπει να προσέξουν το δεύτερο σκέλος στο άρθρο του Συντάγματος, και δεδομένων όσων γνωρίζουν ας σχηματίσουν άποψη για τους κυβερνώντες. Ανάλογα των δυναμεών τους σημαίνει οτι οι κυβερνώντες έπρεπε να δημιουργήσουν ενα φορολογικό συντελεστή όπου οι οικονομικά ισχυρότεροι να πληρώνουν τα περισσότερα. Με πλήρη συνταγματική εκτροπή φρόντισαν και φροντίζουν να πληρώνουν ολοι οι υπόλοιποι πλήν των οικονομικά ισχυρών.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γιώργου Θωμαΐδη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και περιλαμβάνει τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη κατα το έτος 2009 , ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης ως καλός πατέρας πάντα βοηθούσε τα παιδιά του είτε ως υπουργός, είτε πχ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς ιδρύματος με την επωνυμία «Ιδρυμα Λίλιαν Βoυδούρη» (δείτε εδώ), όπου φρόντιζε ο γιός του Θωμάς Βαρβιτσιώτης και η εταιρία του “V+O” να παίρνουν κάνα συμβόλαιο…

Η “V+O” τα πήγε καλά επί Σημίτη -βοήθησε και ο μπαμπάς – αλλά “άνθησε” με την ΝΔ στην εξουσία. Όποιος επιχειρηματίας ήθελε μερίδιο από τις κρατικές προμήθειες, η “V+O” ήταν η καλύτερη επιλογή… Αργότερα η οικονομική κρίση έφερε και νέους πελάτες, όπως το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), τράπεζες, και άλλους πολλούς. Αλλά σήμερα θα επικεντρωθούμε στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, γιατί μπορεί ως υπουργός ναυτιλίας να φροντίζει τα συμφέροντα των φίλων του, όπως πχ με το ΦΕΚ Β 1772/23-7-2013 με το οποίο “εν κρυπτώ” αύξησε τα ναύλα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μεσά στην καρδιά του καλοκαιριού (δείτε εδώ) , όμως έχει αποδείξει ότι διαθέτει και επιχειρηματικό μυαλό: Το 1999 μέσω offshore εταιρίας, αγοράζει στην Μύκονο συνολικά μια έκταση 375 στρεμμάτων έναντι του ποσού των 295.800.000 εκατομμυρίων δραχμών. Επτά μήνες μετά, πουλάει την ίδια έκταση για δύο δισεκατομμύρια! Δηλαδή, αγόρασε 295 εκ, και πούλησε 2 δις! … Μιλάμε για επιχειρηματικό δαιμόνιο, όχι παίξε γέλασε! Η έκταση βέβαια είναι ουσιαστικά άχρηστη, γεμάτη στοές αφού εκεί ήταν παλιά μεταλλεία, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Ευγένιο Παπαδόπουλο, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας “Κοροντζής ΑΕ” που αγόρασε το οικόπεδο, δλδ αέρα κοπανιστό, για 2 δις. Στην αγοροπωλησία βοήθησε και ο τοπικός έφορος αλλάζοντας την αντικειμενική αξία του οικοπέδου, με το αζημίωτο βέβαια… Όμως ο Ευγένιος Παπαδόπουλος έχει μεγάλη καρδιά και δεν κράτησε κακία στον Βαρβιτσιώτη που του πούλησε το άχρηστο οικόπεδο… Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι από το 1996 μέχρι το 2000 ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, ενώ το 2000 έως το 2004 αποσπάστηκε στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη… Το χωραφάκι στην Μύκονο τελικά το πούλησε ο Παπαδόπουλος στην ΑΛΤΕ του Απόστολου Αλλαμανή, ο οποίος υποθηκεύοντάς τα, κατάφερε να πάρει δανεικά και αγύριστα 146.000.000 ευρώ από την Αγροτική. …Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς πληρώσαμε τον λογαριασμό. Είναι της πάση γνωστό οτι οι “δημοκραταράδες” πολιτικάντηδεςαυτής της κατ’επίφαση “δημοκρατίας” ζούν εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα και την κοινωνία, αλλά με αφορμή τις δηλώσεις του μοσχαναθρεμμένου trendy boy Mίλτου Βαρβιτσιώτη “όποιος δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια της φορολογίας ακινήτων ….ας ξεπουλήσει το σπίτι του να πληρώσει…” Δείτε (εδώ) και προσέξτε – εκτός των μετοχικών κεφαλαίων και το πολυτελέστατο σκάφος αναψυχής δηλωθέν αξίας 182.000 ευρώ – την βουλευτική αποζημίωση του πολιτικού κηφήνα ύψους 101.071,40 ευρώ και αναλογιστείτε , για… πόσα απο τα 66 ακίνητα που διαθέτει θα μπορούσε ο ίδιος να αγχωθεί μην τυχόν και τα ξεπουλήσει για να ξεχρεώσει τα χαράτσια.


Πηγή: http://www.parakato.gr/2013/09/66.html#ixzz2eIW9I3Ug
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">