ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η αναπτυξιακή σύμπραξη στη Γλυφάδα υπό την διαχείριση της Περιφέρειας Αττικής

Υπό τη διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Αττικής υπήρξε η έγκριση του σχεδίου της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» και αφορά το ποσό των 390.000 χιλ. ευρώ.
Αναμένεται η υπογραφή του περιφερειάρχη ώστε  να μπει το σχέδιο στη φάση υλοποιήσεως.

Η αναπτυξιακή σύμπραξη ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ έχει καταθέσει το σχέδιο για τους τομείς Εστίασης, Ασφάλειας, και Περιβάλλοντος, άρα ο υποφαινόμενος όπως και πολλοί ακόμα συμπολίτες μας δεν έχουμε καμία σχέση με το υπό υλοποίηση τοπικό σχέδιο. 

Η ''αναπτυξιακή σύμπραξη'' ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ έγινε με τη συμμετοχή του Εμπορικού Σύλλογου Γλυφάδας (Άννα Καυκά) το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών  (Νίκο Λεβετσοβίτη)  και τον δήμο Γλυφάδας ( Δημήτρη Αγγελάτο - Ανεξάρτητο σύμβουλο) 

Το έργο αφορά αποκλειστικά «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας (ΤΟΠΣΑ)» 
και ο στόχος των ΤοπΣΑ είναι, η εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους, με την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων, και εξειδικευμένες υπηρεσίες αξιολόγησης και έρευνας για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων. 

Οι ωφελούμενοι άνεργοι, αφού ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους μέσω των παραπάνω δράσεων, να είναι σε θέση ώστε:
• να απορροφηθούν από τοπικές επιχειρήσεις.
• να ιδρύσουν επιχειρήσεις, οι οποίες θα αξιοποιούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής τους.
• να αποκτήσουν τις προϋποθέσεις για να επιδοτηθούν/επιχορηγηθούν από άλλα επενδυτικά προγράμματα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

α) Θα θυμίζω ότι στο δήμο Γλυφάδας επί δεκαετίες - όπως και σήμερα - έχουμε αιρετούς που ουδέποτε συμμετείχαν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ώστε να αποδεικνύεται ότι λειτουργούν με γνώμονα το όφελος των δημοτών και της πόλης μας.
(Αποδεδειγμένα, όταν έπειτα πρωτοκολλημένων αιτήσεων στο ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ οι εκλεγμένοι δεν πράττουν απολύτως τίποτα, σημαίνει ότι πρεσβεύουν την διαπλοκή, και σαφώς είναι ανάρμοστο να βρίσκονται στις θέσεις που αξίωσαν)

β) Σήμερα έχουμε όντας δημότες Γλυφάδας περιφερειάρχη τον κ.Σγουρό (ΠΑΣΟΚ) συμπολίτη μας, αντιπεριφερειάρχη τον κ.Σπονδυλίδη (ΠΑΣΟΚ) συμπολίτη μας, και ένα δήμαρχο τον κ.Κόκκορη (ΠΑΣΟΚ) που συνολικά λειτουργούν με γνώμονα το όφελος όλων των υπολοίπων, πλην της Γλυφάδας και του δημότη Γλυφάδας.

Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας τι έπραξαν συνολικά οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετίων εις βάρος εμού - του δημότη ΓΛΥΦΑΔΑΣμε διώξεις και κατασχέσεις. 
Σε ποιους παρέχουμε τα χρήματα μας κυρίες και κύριοι φορολογούμενοι;
Υπάρχει έστω και μια θετική ενέργεια εξισορρόπησης από την πλευρά τους;

Κυβέρνηση, δήμαρχος, και περιφερειάρχης πρέπει να ανατραπούν. 
Ο κάθε συμπολίτης μας μπορεί να με κατηγορήσει για τους λόγους που πρέπει να ανατραπούν;

Θέλετε να σας θυμίσω τι έπραξε ο κ.Κόκκορης προεκλογικά; 
Θέλετε να σας θυμίσω τι έπραξε ο  κ.Σγουρός για τον κ. Σπονδυλίδη;
Είναι η δομή λειτουργίας του επονομαζόμενου (βαθύ πασόκ) που φροντίζει για τα κομματικά του στελέχη και δεν πράττει απολύτως τίποτα για το σύνολο των υπολοίπων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η αναπτυξιακή σύμπραξη στη Γλυφάδα υπό την διαχείριση της Περιφέρειας Αττικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">