ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «105,5 στο κόκκινο», «πιάνει» Ελληνικό την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου

Την ερχόμενη Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός "105,5 sto kokkino" από τις 7 έως τις 10 το πρωί θα εκπέμπει από το Ελληνικό.
Η «φυλή των φύλων» και ο Κώστας Αρβανίτης από την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικού - δίπλα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο το οποίο τελεί και αυτό υπό έξωση καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εκποίησης του Ελληνικού - δίνουν το λόγο σε εκείνους που λένε ΟΧΙ στο ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας του Ελληνικού.

Ο σταθμός στην ανακοίνωσή του για την εκπομπή καλεί όσους πολίτες θέλουν να ενώσουν την φωνή τους, να δώσουν το παρόν το πρωινό της Τρίτης στο Ελληνικό.
Στην εκπομπή θα παρέμβουν :
Χρήστος Κορτζίδης, δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης
Θάνος Ορφανός, δήμαρχος Αλίμου
Ελένη Πορτάλιου, καθηγήτρια στο ΕΜΠ και δημοτική σύμβουλος Αθηναίων.
Νίκος Μπελαβίλας, πανεπιστημιακός ΕΜΠ.
Μάνια Παπαδημητρίου, ηθοποιός
-H Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,
-O Γιώργος Βήχας, γιατρός του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου.
Άκης Μπαδογιάννης, γιατρός του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου.
Οι πολιτικές ισορροπίες στα Νότια προάστια, όπως και ο τοπικός πολιτισμός βρίσκονται στον Μεσαίωνα, δεδομένου του απόλυτου ελλείμματος τοπικών μέσων στα ερτζιανά της Ν.Αττικής.
Οι εκλεγμένοι αιρετοί των περιοχών μας, όπως και τα πολιτικά πρόσωπα, φέρουν την ευθύνη όσων ισχύουν στην Ν.Αττική. Αυτοί που έχουν την υποχρέωση να είναι οι μπροστάρηδες των περιοχών μας, και εμάς των δημοτών, είτε υπηρετούν διαπλεκόμενα που ουδεμία σχέση έχουν με τον τόπο μας, είτε παραταξιακά.

Η καθολική αποδοχή  των αιρετών στο τόπο μας, όσων λαθεμένα ίσχυσαν στα ερτζιανά,  χωρίς καμία δική τους παρέμβαση, κρίνετε.


Λίαν επιεικώς απαράδεκτοι οι αιρετοί στην Ν.Αττική όσων αφορά τον τομέα των ερτζιανών. Έπρεπε να υφίσταται ισότιμη συμμετοχή στα Νότια με την δική τους συνδρομή που ουδέποτε είδαμε και γνωρίζουμε. (Βλέπε Σφακιανάκης και Κόκκορης στη Γλυφάδα έπειτα από πρωτοκολλημένες αιτήσεις, και βλέπε την κεραία που έχει μείνει στη ταράτσα του δημαρχείου Αργυρούπολης )

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις&Κατασχέσεις, και καμία ενέργεια αιρετών.


*Τελικά πόσο αισχρό είναι επί δεκαετίες να υποκρίνονται στο τόπο μας όσοι όφειλαν από την αρχή να είναι αρωγοί και υποστηρικτές;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ραδιοφωνικός σταθμός «105,5 στο κόκκινο», «πιάνει» Ελληνικό την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">