ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΗΠΑ: Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι αγνοείται ο Χριστόδουλος Ξηρός


Την αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προκάλεσε η είδηση της απόδρασης του καταδικασμένου για την 17 Νοέμβρη Χριστόδουλου Ξηρού. Η αμερικανική κυβέρνηση δηλώνει ότι ανησυχεί βαθύτατα από την εξέλιξη και πως συνεργάζεται με έλληνες αξιωματούχους για την υπόθεση, ενώ καλεί την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στη φυλακή.

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι ο καταδικασμένος για πράξεις τρομοκρατίας Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ήταν ένα βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, αγνοείται μετά από μια άδεια απουσίας από τη φυλακή όπου εξέτιε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες.

Συνεργαζόμαστε με Έλληνες αξιωματούχους σχετικά με την υπόθεση. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στην φυλακή.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα είναι εταίροι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές της, και συνεργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές για την αντιμετώπιση όσων χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώξουν να επιτύχουν τους στόχους τους».

Η αμερικανική κυβέρνηση θεωρεί τον Χριστόδουλο Ξηρό ως ένα εκ των πλέον επικίνδυνων και αδίστακτων μελών της οργάνωσης 17Ν, την οποία διατηρούν στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν σε διάφορες χώρες του κόσμου, κάτι που δείχνει ότι δεν θεωρούν πως η συγκεκριμένη οργάνωση έχει εξαρθρωθεί πλήρως.

Τέλος γνωρίζετε ότι αρκετές από τις καταχρηστικές ενέργειες κατά Ελλήνων πολιτών φέρουν την σφραγίδα των Αμερικανών, οι οποίοι αν και εξωθεσμικοί καθόριζαν κατά πλήρη παράβαση του Ελληνικού Συντάγματος τι πρέπει να ακολουθούν κυβερνήσεις και πολιτικοί στη χώρα μας.

Επίσης θυμίζω και την τελευταία κινητοποίηση κατά του Γλυφάδα fm με διώξη και κατάσχεση έπειτα από μήνυση που έκανε το αμερικανάκι και γλύφτης του ΠΑΣΟΚ
(Έρχεται ο κάθε τσόγλανος στο τόπο μας, γλύφει όλους τους μετέχοντες της πολιτικής ώστε να έχει ωφέλεια, και στη συνέχεια στρέφεται κατά των αυτοχθόνων και το σύστημα που δεν έκανε τίποτα ως όφειλε τον υπηρετεί)

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, και πρέπει να είσαστε πολύ περήφανοι!!!

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΗΠΑ: Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι αγνοείται ο Χριστόδουλος Ξηρός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">