ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τους θιασώτες του μερκελισμού


«Ο κ. Τσίπρας πρόσφατα ευχήθηκε να γίνει η χώρα μας Αργεντινή προσομοιάζοντας το μοντέλο της με εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, επαναλαμβάνει την επίσημη θέση του που είναι μονομερής διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τους θιασώτες του μερκελισμού

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία. «Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τους θιασώτες του μερκελισμού», σχολίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του, όχι μόνο αδυνατούν να αντιληφθούν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συστηματικά παραχαράσσουν, αλλά στο δικό τους λεξιλόγιο έχουν υποκαταστήσει τον όρο "ανθρωπιστική κρίση", η οποία προσλαμβάνει καθημερινά εκρηκτικές διαστάσεις στη χώρα μας, με τη λέξη "σταθερότητα", προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας: Μόνο αν μας αναγκάσουν μονομερείς ενέργειες

Στη συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων DPA, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σημείωσε πως οι μονομερείς ενέργειες δεν αποτελούν επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ και θα γίνουν μόνο σε περίπτωση που εξαναγκαστεί το κόμμα του από την στάση των εταίρων μας.

«Δεν αποτελεί δική μας επιδίωξη οι μονομερείς ενέργειες στο θέμα του χρέους. Θα κάνουμε μονομερείς ενέργειες μόνο αν αναγκαστούμε να οδηγηθούμε σε μονομερείς ενέργειες», τόνισε σχετικά ο Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση για μονομερή διαγραφή χρέους.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμεία κριτική στα όσα είπε ο Μάρτιν Σουλτς υπέρ της Άγκελα Μέρκελ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ: Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τους θιασώτες του μερκελισμού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">