ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άδωνις Γεωργιάδης: Μπορούμε να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ


Είπε ότι o ΣΥΡΙΖΑ «έχει κάνει στροφή 180 μοιρών»...και ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να συνεργαστούν.... «δεδομένου ότι οι πολιτικές υπηρέτησης των μονοπωλίων ενάντια στα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη είναι ταυτισμένες»

Μπορεί το πρωί της Κυριακής να χρησιμοποίησε το Twitter για να δηλώσει, μέσα από μια φωτογραφία που ανάρτησε, ότι σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα θα βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ωστόσο, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, λίγες ώρες αργότερα, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως δεν λέει όχι σε συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Real. fm, ο υπουργός Υγείας είπε ότι o ΣΥΡΙΖΑ «έχει κάνει στροφή 180 μοιρών», τονίζοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα».

«Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αναφερόμενος στην έξοδο της χώρας στις αγορές είπε ότι «100% βγαίνουμε από το τούνελ», διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι «η κάλπη θα κρίνει αν θέλει ο λαός θέλει να ξαναμπεί στην περιπέτεια ή όχι».

«Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε» και άλλωστε αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι ότι όλοι εξυπηρετούν τα μονοπωλιακά και διαπλεκόμενα συμφέροντα εις βάρος του Έλληνα πολίτη και όσων πρέπει να υφίστανται στη χώρα μας.

«Πράγματι επί πολλά χρόνια όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου και όλοι οι πολιτικοί συνεργάζεστε για τους ίδιους σκοπούς και συμφέροντα κ. Γεωργιάδη και οι πολίτες το γνωρίζουν»
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άδωνις Γεωργιάδης: Μπορούμε να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">