ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Τάσος Ταστάνης με στήριξη ΣΥΡΙΖΑΕπελέγη απο τη δημοτική συνέλευση μετά από εκλογές στις οποίες συγκέντρωσε ποσοστό 85%

Ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας Τάσος Ταστάνης θα διεκδικήσει τον Δήμο της Γλυφάδας με την παράταξη "Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία", που στηρίζεται απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Επελέγη μετά απο πολύμηνες δημοκρατικές διαδικασίες και εκλογές στη δημοτική συνέλευση στις οποίες συγκέντρωσε ποσοστό 85%. Ο Ταστάνης είναι σήμερα δημοτικός σύμβουλος στη Γλυφάδα και έχει αναπτύξει πλούσια δράση για την διατήρηση των ελεύθερων χώρων, στην Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού και στο Συντονιστικό για τη Διάσωση του Σαρωνικού.

Με το “ρεύμα” που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών, πολλοί πιστεύουν ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι ο επόμενος δήμαρχος Γλυφάδας. Ο ίδιος αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε μεταξύ άλλων ότι:

"Είναι μεγάλη τιμή τόσο για μένα όσο και για τους υπόλοιπους 20 συναγωνιστές που εκλέχθηκαν στη Συντονιστική Επιτροπή η επιλογή να ηγηθούμε της απόλυτα αναγκαίας συνολικής αγωνιστικής προσπάθειας για την ριζική ανατροπή της σημερινής τραγικής κατάστασης στο δήμο μας.

Ταυτόχρονα είναι μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Είμαστε όμως πεπεισμένοι ότι με την αγωνιστική συμπαράταξη όλων των συμπολιτών μας που πλήττονται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές και που έχουν κουραστεί από τις πολιτικές όλων των προηγούμενων διοικήσεων του δήμου (και κυρίως του απερχόμενου δημάρχου κ. Κόκκορη) που εκτός από την κατασπατάληση των δημοτικών πόρων σε έργα βιτρίνας και κακοδιαχείριση, εφάρμοσαν κατά γράμμα και χωρίς την παραμικρή αντίδραση τα μέτρα των μνημονιακών Κυβερνήσεων, φέρνοντας στους συνδημότες μας σημαντικότατες περικοπές βασικών υπηρεσιών και κοινωνικών παροχών.

Με τον τρόπο αυτό έχουν οδηγήσει τους συμπολίτες μας σε απίστευτες καταστάσεις, οι οποίες μέρα με την ημέρα επιδεινώνονται. Εμείς θα πρωτοστατήσουμε στους αναγκαίους αγώνες για την ανατροπή της κατάστασης. Και με τις προτάσεις και λύσεις που καταθέτουμε δημόσια στο Γλυφαδιώτικο λαό, διεκδικούμε την ψήφο του για να βρεθούμε ως νέα δημοτική κίνηση στη διοίκηση του δήμου.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε στο Γλυφαδιώτικο λαό ότι, μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια που έχουν θέσει οι μνημονιακές Κυβερνήσεις και η τρόικα, ο πολιτικός στόχος της γενικότερης πολιτικής ανατροπής της Κυβέρνησης, των μνημονίων και του Καλλικράτη είναι απόλυτα συνυφασμένος με το στόχο της νίκης στις δημοτικές εκλογές και στη Γλυφάδα. Και θα τον πετύχουμε με την αγωνιστική συμπαράταξη όλων των συμπολιτών μας".
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Τάσος Ταστάνης με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">