ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είναι ευεργέτες, η αντιπροσωπεύουν το διαπλεκόμενο λόμπι εφοπλιστών στο τόπο μας;


Κάποιοι εγκάθετοι της διοικήσεως Κόκκορη και συνδιοικούντων  με ανώνυμα μηνύματα προσπάθησαν να συκοφαντήσουν.
Σε αυτά τα άτομα έχω να τονίσω επώνυμα τις απόψεις των περιοίκων στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας «Ντίνου Μεθενίτη» που κατασκεύασε η εφοπλιστική οικογένεια  Μαρτίνου.
Όπως μου είπαν οι κάτοικοι της περιοχής, πρέπει να είσαι πλήρως ανεύθυνος ώστε να αφήσεις μικρά παιδιά να παίξουν σε μια πλατεία σκοτώστρα. Όταν ο χώρος είναι γεμάτος - διάσπαρτος - από τσιμέντο και μάρμαρα η πλατεία είναι αντισυμβατική για μικρά παιδιά. Το ενδεδειγμένο για  πλατεία είναι χωμάτινος χώρος με κάποια διαμόρφωση πράσινου και μερικά παιχνίδια. Aν ένα παιδάκι σπρώξει κάποιο άλλο και πέσει πάνω σε αυτά τα τσιμέντινα πρεβάζια  σίγουρα θα σκοτωθεί. 
Ας γίνουμε λοιπόν περισσότερο προσεκτικοί, και ας κρίνουμε αντικειμενικά τους λόγους που οδηγούν τους συμπολίτες μας να απορρίπτουν την συνδρομή οικονομικών παραγόντων στα ζητήματα του δήμου.

Εάν πράγματι είναι ευεργέτες, η αντιπροσωπεύουν το διαπλεκόμενο λόμπι εφοπλιστών στο τόπο μας, και τα συμφέροντα τους, είναι εύκολο να το κρίνει κάποιος, δεδομένων όσων καταχρηστικά ίσχυσαν με διώξεις και κατασχέσεις κατά του μοναδικού εναπομείναντα  ραδιοφωνικού σταθμού στη Γλυφάδα, τη περίοδο που οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ & ΝΔ παραχωρούσαν αντισυνταγματικά βεβαιώσεις λειτουργίας σε εφοπλιστές για πέραν του ενός μέσου στον Ν.Αττικής.

Είναι εύκολο να κρίνει κάποιος, ειδικά όταν γνωρίζει τι έπραξε ο δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ έπειτα από πρωτοκολλημένες αιτήσεις του δημότη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είναι ευεργέτες, η αντιπροσωπεύουν το διαπλεκόμενο λόμπι εφοπλιστών στο τόπο μας; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">