ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» Συγκέντρωση στο ΙΚΑ Γλυφάδας την Δευτέρα 17/2 στις 08.00 π.μ.


«ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» 

Μπήκε λουκέτο στο  ΙΚΑ της Γλυφάδας - Κλείνουν όλες οι υγειονομικές μονάδες Π.Φ.Υ

Την επόμενη ακριβώς μέρα από το νομοσχέδιο με εντολή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη  κλείνουν όλα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ καθώς και όλες οι υγειονομικές μονάδες δημόσιας πρωτοβάθμιας υγείας σε όλη τη χώρα. Ήδη στις κατά τόπους διευθύνσεις, έφτασε εγκύκλιος με την οποία γιατροί, νοσηλευτές , υγειονομικοί και διοικητικοί υπάλληλοι καλούνται από αύριο το πρωί έως και τη Δευτέρα να παραδώσουν όλα τα κλειδιά αλλά και τυχόν υλικά που έχουν χρεωθεί.

Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί το λουκέτο, άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα στα ΙΚΑ και άμεση διαθεσιμότητα εργαζομένων, υγειονομικών και γιατρών, μια πράξη χωρίς προηγούμενο και ιστορικό, καθώς δεν υπάρχει καμιά έτοιμη δομή να αντικαταστήσει τις μονάδες που κλείνουν.

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός αυτό και καλεί όλους τους πολίτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μαζί με τους αγωνιζόμενους γιατρούς και να προσέλθουμε μαζικά στο ΙΚΑ της Γλυφάδας την Δευτέρα 17/2 και ώρα 08.00 για να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης. 

Θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, διεκδικώντας την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας τόσο για τους ασφαλισμένους  όσο και για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» Συγκέντρωση στο ΙΚΑ Γλυφάδας την Δευτέρα 17/2 στις 08.00 π.μ. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">