ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλέξης Τσίπρας: Αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη


Για την εναλλακτική πρόταση,την αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη (Εμείς έχουμε ανάγκη την αλλαγή συσχετισμών στην Γλυφάδα) «την υπέρβαση του «λόμπι της λιτότητας» αλλά «και των δυνάμεων που θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη» μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ιταλικού κόμματος Αριστερά, Οικολογία, Ελευθερία (SEL), Νίκι Βέντολα.

Κάνοντας την αυτονόητη παραδοχή «είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε, οι ζωές μας εξαρτώνται από τους χειρισμούς σήμερα στην Ευρώπη» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «οι ευρωεκλογές είναι μια ευκαιρία για ένα ισχυρό μήνυμα για την αλλαγή της πολιτικής, για τον τερματισμό της λιτότητας, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, για την επιστροφή της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης».

Η Ελλάδα όπως είπε ο κ.Τσίπρας αποτέλεσε «το πειραματόζωο της λιτότητας στην Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια» και όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα είναι στίγμα στον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Καταλήγοντας σημείωσε ότι η δική του υποψηφιότητα έχει σκοπό να περάσει το μήνυμα «ότι ποτέ ξανά και πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν πρέπει να υπάρξει λαός να βρεθεί στην κατάσταση που βρέθηκε τα τελευταία τρία χρόνια η ελληνική κοινωνία»
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλέξης Τσίπρας: Αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">