ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλέξης Τσίπρας: Το ΤΑΙΠΕΔ είναι ένα απίστευτο σκάνδαλο (ΒΙΝΤΕΟ)


Αλέξης Τσίπρας: Το ΤΑΙΠΕΔ είναι ένα απίστευτο σκάνδαλο από μόνο του. Ένα εκτροφείο σκανδάλων. Και είναι πρωτοφανές σε μια ευνομούμενη χώρα, η αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΤΑΙΠΕΔ και να αρνούνται να τα προσκομίσουν.

Και επειδή ήδη έχουμε καταγγείλει μια σειρά από σκανδαλώδεις διαδικασίες εκποίησης δημόσιου πλούτου από τη πλευρά του ΤΑΙΠΕΔ, που θίγουν κατάφορα το δημόσιο συμφέρον, έχουμε επανηλειμένα τονίσει κάτι που θα επαναλάβω και σήμερα:

«Είναι πρωτοφανές και αδιανόητο, μια κλίκα να αποφασίζει για το μέλλον του δημόσιου πλούτου, δίχως διαφάνεια, δίχως κοινοβουλευτική εποπτεία και έλεγχο, λες και πρόκειται για τα αμπελοχώραφα που κληρονόμησαν από τους παππούδες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι «όλες οι συμβάσεις, όλες οι παραχωρήσεις δημόσιου πλούτου, θα επανελεγχθούν ως προς τη νομιμότητα και ως προς τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος, από τη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές που σύντομα θα δώσουν εντολή σχηματισμού κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας, στον ΣΥΡΙΖΑ».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλέξης Τσίπρας: Το ΤΑΙΠΕΔ είναι ένα απίστευτο σκάνδαλο (ΒΙΝΤΕΟ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">