ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι κάνει ο δήμαρχος για το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ;


Νέα δημοκρατία και Πασόκ εγκληματούν κατά του Ελληνικού λαού, διότι το βασικό έννομο αγαθό της δημόσιας υγείας πού προβλέπεται από το Σύνταγμα είναι ανύπαρκτο στην Ελλάδα της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.

Οι ασθενείς είναι ανασφάλιστοι, καλούνται να πληρώσουν τις εξετάσεις σε δημόσια Νοσοκομεία, απευθύνονται  στο κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού, και δεν έχουν να πληρώσουν τα φάρμακα τους.
Θα είμαι ο πρώτος που θα αποπάρω 
δημόσια τον Κόκκορη και λοιπούς όπου βρεθούν προεκλογικά, δεδομένης της δημόσιας εκθέσεως μου και του συνόλου των σύννομων ενεργειών (αιτήσεων) χωρίς καμία ενέργεια, γνωρίζοντας τι έπραξαν για σειρά άλλων ακόμα και με πλήρη παραβίαση των θεσμοθετημένων. 
Η Ελλάδα βυθίζεται στην φτώχεια την ίδια στιγμή που κάποιοι καιροσκόποι της πολιτικής γίνονται πλουσιότεροι, οι πολίτες χάνουν την αξιοπρέπεια τους, οδηγούνται στην απόγνωση, όμως οι κυβερνητικοί εταίροι εφαρμόζουν πιστά τις εντολές της τρόικας.

Η μνημονιακή Κυβέρνηση κατάντησε κυριολεκτικά ο οσφυοκάμπτης των τροϊκανών καταργώντας εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα με νομοθετικά εκτρώματα που ψηφίζονται από την Βουλή και γίνονται νόμοι τού κράτους πού τελεί υπό κατοχή.  

Την ίδια χρονική περίοδο που οι ανασφάλιστοι πολλαπλασιάζονται με δραματικούς ρυθμούς ρωτάμε την καταστροφική κυβέρνηση και τους επιλεγμένους τους στις τοπικές κοινωνίες (εννοώ την Γλυφάδα) πού είναι η κοινωνική πρόνοια και η υποστήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας;

Τι έκαναν οι  διοικούντες ψεύτες στο τόπο μας που άλλα δήλωναν προεκλογικά (υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια) και άλλη είναι η τοπική πραγματικότητα με δήμαρχο ''μεσίτη'' οικοπέδων εντός και εκτός σχεδίου; 

Με αυτά ως δεδομένα ζούμε τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος, με μια κακοδιοίκηση Κόκκορη, που δεν ακολουθεί τίποτα από τα θεσμοθετημένα (χαρακτηριστικό της χώρας μας οι προβληματικοί θεσμοί) και δεδομένης αυτής της πραγματικότητας θα έχει το θράσος να επαναλάβει το ίδιο παραμύθι στις γειτονιές της πόλης μας;

Η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών και το κούρεμα τού ελληνικού χρέους στην οικτρή Ελληνική πραγματικότητα δεν έχουν καμία επίπτωση στην τοπική αυτοδιοίκηση, και ειδικά στην Γλυφάδα.

Στη πόλη μας έχουμε παλιανθρώπους της πολιτικής, που υποχρέωση τους είναι 
η τήρηση των θεσμοθετημένων, ενώ για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα αλλοιώνουν το χαρακτήρα ακόμα και των αυτονόητων.

Ποιοι αξίωσαν και αξιώνουν την εκλογή τους και τι τους οφείλουμε; 
Ποια είναι η δημόσια προσφορά που έχουν να επικαλεστούν η να επιδείξουν;
Νομίζουν ότι με επικοινωνιακές πολιτικές - ενώ έχει αποδειχθεί ότι ατιμάζουν την πολιτική - θα τύχουν για άλλη μια φορά της εκλογής τους;

Σήμερα γνωρίζει ο κάθε ένας από το κοινωνικό σύνολο ότι όπου δεν υπάρχουν οι αποδείξεις καταλληλότητας εκλεγμένων, η υποψηφίων,  το μόνο αποτέλεσμα είναι η απαξία και η αποστροφή των περισσοτέρων. (60% στην Γλυφάδα)

Ξαφνικά εμφανίζονται από το πουθενά και  αξιώνουν να διοικήσουν ''να εκπροσωπήσουν τους δημότες'' και να αποζημιώνονται από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου αποφασίζοντας καφριλίκια ερήμην αυτού.
(Ειδικά για εσένα που επανειλημμένα αμφισβήτησες την ορθότητα του τρόπου δημόσιας έκφρασης... έχω να πω τα ακόλουθα: Γνωρίζεις πόσα χρήματα παρέχουμε σε μια τετραετία σε κάποιους/ες απόλυτα ανάλγητους αιρετούς με συγκεκριμένο θεσμικό ρόλο και υποχρεώσεις; Επιπροσθέτως γνωρίζεις για ποιους λόγους παρέχονται μισθοί και αντιμισθίες καθώς και αποζημιώσεις;) 

Θυμίζω το να σηκωθεί να φύγει το ΙΚΑ από τον Κ.Κόκκορη, και τονίζω να σηκωθεί να φύγει ο ίδιος από την τοπική πολιτική πραγματικότητα, διότι δεν τιμά το ρόλο που αξίωσε. 

Αποτελώ ζωντανή απόδειξη ακαταλληλότητας πολιτευόμενων διοικούντων στη Γλυφάδα, οι οποίοι δεν αντιπροσωπεύουν τον τόπο και τους δημότες, και  αποδεικνύεται ότι καθολικά υπηρετούν *διαπλεκόμενα.
Τους λόγους και τα αίτια τα γνωρίζουν όλοι στον νεοελληνικό πολιτισμό όπου πέραν ενός θράσους που διέπει σχεδόν άπαντες δεν υπάρχουν τα στοιχεία κάλυψης των κριτηρίων πλαισίωσης συγκεκριμένων θεσμικών θέσεων.

Είτε είσαι κατάλληλος για όλους από την θεσμική θέση που σου έχει παρασχεθεί, είτε είσαι ακατάλληλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο. (Εμείς δεν είμαστε από πολιτικά τζάκια θα είμαστε δημοτική αρχή όλων των δημοτών, ενώ αποδεικνύεται ότι είσαστε δημοτική αρχή των *άλλων και όχι των δημοτών!!!)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Ποιος θα επικαλεστεί στη Γλυφάδα ότι έχει τη δυνατότητα να με εκπροσωπήσει;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις και καμία ενέργεια έπειτα αιτήσεων από τους πολιτικά ανήθικους των δυο μέτρων και σταθμών. (Φροντίσαμε για την διαβίωση *κάφρων του πολιτικού βίου)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι κάνει ο δήμαρχος για το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">