ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο

Η Υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στην ομιλία της το βράδυ της Πέμπτης στην Αργυρούπολη, έκανε σαφές ότι υφίσταται εν εξελίξει οικονομικό σκάνδαλο, περιβαλλοντικό έγκλημα, και πολεοδομικό τερατούργημα όσων αφορά την επένδυση στο Ελληνικό.

Η υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, στην ομιλία της επέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο διότι «έδωσε το πράσινο φως» στο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας/Αττικής 2012, που προβλέπει μόλις 2.000 στρ. πρασίνου από τα συνολικά 6.300 και μάλιστα χωρίς να τα ορίζει ως υψηλό πράσινο.

Η κ. Δούρου τάχθηκε υπέρ της αξιοποίησης της πρότασης του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Υποστήριξε ότι με την κατάλληλη πολιτική βούληση, η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να υλοποιήσει αυτό σχέδιο αξιοποιώντας ευρωπαϊκά προγράμματα.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε στα τοπικά site GLYFADA WEB και "epikoinonia-notiatv"  η υποψήφια Περιφερειάρχης κ.Δούρου μετά τη μεγαλειώδη εκδήλωση.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">