ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ

Ο Γλυφάδα web  - το ενημερωτικό τοπικό ιστολόγιο - στις 23/02/2014 (πριν την κατάθεση όλων των συνδυασμών  στο πρωτοδικείο) είχε ξεκινήσει την προκριματική δημοσκόπηση 67 ημερών για τον καταλληλότερο για δήμαρχο στη Γλυφάδα.

Έπειτα από περισσότερες των 350 μοναδικών ψήφων, η Ιστοσελίδα δέχτηκε επίθεση από κακόβουλο, με αποτέλεσμα την διαγραφή μεγάλου μέρους ύλης και της δημοσκόπησης.

Η δημοσκόπηση χωρίς πλέον να υφίσταται έχει κάνει πάνω από 5.000 χιλ. επισκέψεις στον Γλυφάδα web, περίπου 9.000 χιλ. επισκέψεις στο google +, και άγνωστο πόσες επισκέψεις έχει κάνει στο facebook και σε άλλα  sosial media.

Προσωπικά δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις. Για κάποιους φίλους και φίλες από τα παλιά του ραδιοφώνου, υπήρξα σαφής, και εξήγησα τους λόγους.
Την ημέρα των εκλογών θα μιλήσει η διάθεση των δημοτών και η κάλπη.

Σήμερα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κανείς δεν είναι τόσο κατάλληλος όσο απαιτείται για δήμαρχος στη Γλυφάδα. Όσα συμβαίνουν στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας αμαυρώνουν κάθε έννοια πολιτισμού και δημοκρατίας.

Το ουσιαστικό είναι το 42% αναποφάσιστων συμπολιτών μας που θα ψηφίσουν,

η και δεν θα ψηφίσουν διευρύνοντας το ποσοστό αποχής, και αυτοί οι άνθρωποι ζητούν αποδείξεις, και σαφώς όχι λόγια του αέρα.

Δεδομένων των δυο μέτρων και σταθμών που ισχύουν επί τέσσερα χρόνια στη Γλυφάδα, τουλάχιστον κάποιες χιλιάδες αναγνωστών του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB που ανήκουν στην κατηγορία των αναποφάσιστων, δεν πρόκειται να πειστούν από τεχνάσματα εντυπώσεων.

1) Ποιοι ψηφίζουν λόγω φυλλάδας που εξυμνεί κάποιον; 
2) Ποιοι πιστεύουν σε δημοσιογράφους που τη μια βρίζουν και την άλλη εξυμνούν χωρίς ο δημότης και δημότισσα να διαπιστώνει το ελάχιστο των πραγματικών αλλαγών;
3) Ποιοι θα ψήφιζαν υποψηφίους που γνωρίζουν και αποδεικνύεται ότι ακολουθούν δυο μέτρα και σταθμά;
4) Ποιοι από τους αναποφάσιστους θα ψήφιζαν γνωρίζοντας ότι με τη ψήφο τους συμπράττουν σε εγκληματικές ενέργειες;
5) Ποιοι και ποιες από τους αναποφάσιστους συμπολίτες μας θα ψήφιζαν αυτούς που τους εξαπατούν σε καθημερινή βάση;
6) Ποιοι θα ψήφιζαν αυτούς που τους έχουν ληστέψει;
7) Πόσοι και πόσες από τους αναποφάσιστους που θέλουν να τιμωρήσουν τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης θα τους ψήφιζαν σε τοπικό επίπεδο διαπιστώνοντας ότι έστω και την ύστατη στιγμή διαφοροποιούν τις λάθος πολιτικές τους;
8) Ποιοι θα ψηφίσουν άτομα που επέλεξαν να ατιμάσουν κάθε έννοια αξιοκρατείας;
9) Ποιοι απο τους αναγνώστες/ιες θα ψηφίσουν αυτούς που επέλεξαν να δώσουν χρήματα σε όλα τα ''τοπικά ΜΜΕ'' που ακολούθησαν πλην του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB;
10) Ποιοι είναι τόσο άτιμοι και άτιμες που θα ψηφίσουν υποψηφίους παρατάξεων που μοίρασαν χιλιάδες ευρώ δεξιά αριστερά, και άφησαν εκτός τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB; Ποιοι  θα ψηφίσουν υποψηφίους που σκόπιμα προσβάλουν κάθε αρχή δικαίου, και το σύνολο των συμπολιτών μας αναγνωστών; 

Ο Γλυφάδα web δεν είναι φυλλάδα. Χιλιάδες συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι ο Γλυφάδα web είναι ο δημότης με εντοπιότητα. Ο δημότης που επί χρόνια - σε ανύποπτο χρονικό διάστημα - είπε τις περισσότερες αλήθειες ραδιοφωνικά δημόσια στην πόλη μας. Ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB είναι ο Γιάννης Κουρδομένος που συνολικά κόμματα διαπλοκής,  λαμόγια, και παραταξιακοί απατεώνες, δεν θέλουν να βρεθεί στον δήμο Γλυφάδας. Αν και αποδεδειγμένα παρείχε πολύ περισσότερα από το σύνολο παραταξιακών υποψηφίων στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας - Α Ν Ι Δ Ι Ο Τ Ε Λ Ω Σ - επικράτησαν οι παρανομίες, και η απατεωνιά κάποιων κομματικών λαμογίων, που ήθελαν να βρεθούν στον δήμο Γλυφάδας ως δημοτικοί σύμβουλοι.

Ανεπηρέαστα μπορείς να κρίνεις τι πρεσβεύουν αυτά τα άτομα. Εκτός από λόγια χωρίς καμία υπόσταση, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από την πλευρά τους. Εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς, είναι εγκάθετοι συμφερόντων που βρίσκονται εντός του δήμου Γλυφάδας, κάποιους και κάποιες από αυτούς τους εξαγόρασαν ώστε να στραφούν κατά όσων πρέπει να υπάρξουν στην Γλυφάδα.

Θυμάται κάποιος τις 30 ψήφους που έκριναν το αποτέλεσμα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στην Γλυφάδα;

Θυμάται κάποιος το 60% αποχής από την κάλπη στις δημοτικές εκλογές του 2010;

Διαπίστωσες να αλλάξει το ελάχιστο από όσους και όσες είχαν εκλεγεί και διοίκησαν στην Γλυφάδα;

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ - ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">