ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

Τραγωδία στην Άνω Γλυφάδα όπου 50χρονος επιχειρηματίας αυτοκτόνησε πηδώντας από μπαλκόνι διαμερίσματος μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του (ηλικίας 12 και 16 ετών) ενώ προηγουμένως είχε κόψει τις φλέβες του.

Είναι η 101 αυτοκτονία που γίνεται στην περιοχή της Γλυφάδας τα τέσσερα χρόνια διοικήσεως Κ.Κόκκορη, ο οποίος επ' ουδενί έπρεπε σε μια τέτοια συγκυρία για τη χώρα μας να αναλάβει την διοίκηση του δήμου.

O επιχειρηματίας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και αυτά τον ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή του με τέτοιο ακραίο τρόπο.

Η τραγική υπόθεση, εκτυλίχθηκε στις 6.30 το πρωί μέσα στο σπίτι ενός 50χρονου επιχειρηματία στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Πήδηξε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας ενώ προηγουμένως είχε κόψει με μαχαίρι τις φλέβες του.

Ο 50χρονός διατηρούσε ταξιδιωτική και μεταφορική εταιρία η αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεδομένου ότι δεν είχε καμία στήριξη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

ΕΑΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΩΓΟ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ;
Άρα είναι ζήτημα καθαρά εφαρμοζόμενων πολιτικών σε τοπικό επίπεδο.
Προσωπικά δεν θα ήθελα ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του δήμου Γλυφάδας κ.Κόκκορη,  αν με αυτά τα χρήματα μπορούσαμε να σώσουμε 100 ζωές συμπολιτών μας. Να χαίρεστε τα 12 εκατομμύρια στο ταμείο του δήμου, έπειτα από 1 δις που διαχειριστήκατε, ενώ βάζουν τέλος στη ζωή τους οι συμπολίτες μας.  

Γίνετε σαφές ότι επί τέσσερα χρόνια στη πόλη μας, οι πολιτευόμενοι διοικούντες που βλέπετε να στήνουν προεκλογικές φιέστες, είναι ουσιαστικά οι ''ηθικοί αυτουργοί'' των αυτοκτονιών και όσων άλλων 'αρνητικών' υφίστανται στην Γλυφάδα.

Εξηγώ: Δεδομένου ότι στον δήμο Γλυφάδας οι συμπολίτες μας διοικούντες για πολιτικούς λόγους, και ιδιοτελείς σκοπιμότητες, πρωτίστως όπως σας έχω εξηγήσει επανειλημμένα, δεν φρόντισαν να υφίσταται συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης, και έχουμε αποδεδειγμένα μια διοίκηση ανεύθυνων που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα με κάκιστο τρόπο, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ και αδιοφορώντας πλήρως για τους δημότες, ακόμα και έπειτα ΑΙΤΗΣΕΩΝ.

Ενδεικτικά: Ποτέ δεν ρωτήθηκαν οι συμπολίτες μας εάν συμφωνούν με τις πολιτικές των διοικούντων του δήμου, που δαπανώντας εκατομμύρια έσκαβαν και κατέστρεφαν ήδη πεζοδρομημένους οδούς, και τους έφτιαχναν από την αρχή, ώστε να επικαλούνται έργα στις ιλουστρασιόν εκδόσεις του δήμου Γλυφάδας. 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ; ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 
Οι Κ.Κόκκορης και μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος πόλης κ.Αργυροπούλου, όπως και το σύνολο διοικούντων, να εξηγήσουν δημόσια για ποιους λόγους γίνονται ηθικοί αυτουργοί των θανάτων που έχουμε στη Γλυφάδα.

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;
Άλλος ένας συμπολίτης μας προστίθεται στη μεγάλη λίστα νεκρών των κυβερνητικών πολιτικών και της Μνημονιακής συνδιοίκησης, που αποδεδειγμένα δεν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και το όφελος των δημοτών Γλυφάδας.

Δεν είναι ανθρωποκεντρική η διοίκηση στη Γλυφάδα. Είναι μια διοίκηση στυγνών επαγγελματιών πολιτευόμενων που πέραν των ιδιοτελών τους συμφερόντων και κάποιων ημέτερων, ουδέν.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Πόσα χρόνια σας καλώ δημόσια να μεριμνήσετε υπέρ των δημοτών κατόπιν αιτήσεων; Τι κάνατε κ.Κόκκορη; 
Δεν αντιλαμβάνονται οι συμπολίτες μας ότι εσείς (Μνημονιακοί κυβερνώντες και διοικούντες) ωθείτε τους δημότες στην αυτοκτονία;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">