ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ούτε ο Παπαδόπουλος στη χούντα δεν έπαιρνε τόσο. Ο Παπαδόπουλος έλεγε στους δικούς του: Γράψτε ότι πήραμε 98% για να είναι πιο πιστευτό.

Εδώ βέβαια ο Κιμ Γιογκ Ουν δεν καταλαβαίνει τίποτα, ο απόλυτος άρχων και τα μυαλά στα κάγκελα. Κάτι ανάλογο με τις εσωτερικές εκλογές των Τ.Ο στη χώρα μας, που κάποιοι μικροπαράγοντες κατευθύνουν τους ακολούθους τους και είναι καθορισμένος ο αριθμός ψήφων που λαμβάνουν.
Μπορείς να γνωρίζεις εκ προοιμίου, πριν την κάλπη και την εκλογική διαδικασία, τι θα προκύψει σε αυτές τις εκλογές, και ποιοι είναι οι ευνοημένοι που από κοινού είχαν σχεδιάσει τι θα ψηφίζετε.

Οι εν λόγω εκλογές για τους ξένους παρατηρητές δεν αποτελούν παρά μια ευκαιρία για να γνωρίσουν ποια πρόσωπα έχουν αυτή την εποχή της εύνοια του καθεστώτος καθώς όλοι οι υποψήφιοι είναι της επιλογής του.

Οι εκλογές για την Ανώτατη Λαϊκή Συνέλευση της Βόρειας Κορέας έγιναν και πάλι μετά το 2009 και όλα πήγαν καλά. Ο πρόεδρος της χώρας Κιμ Γιογκ Ουν που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος σε μια από τις περιφέρειες της χώρας πήρε το 100% των ψήφων και έτσι δεν υπήρξαν θύματα.

Ουσιαστικά μιλάμε για εκλογές παρωδία από τη στιγμή που η Βόρειος Κορέα ζει κάτω από ένα από τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα του πλανήτη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">