ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ - Σε εξέλιξη η δημόσια διαβούλευση της δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδα Μας»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εξέλιξη η δημόσια διαβούλευση της δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδα Μας»

Στα χέρια τους παίρνουν οι δημότες της Γλυφάδας τις τύχες της πόλης μας. Ξεκίνησε από την Κυριακή να μοιράζεται το έντυπο υλικό της καμπάνιας «Αποφασίζω» που οργανώνει η δημοτική παράταξη «Η Γλυφάδα Μας», με στόχο να ενισχύσει την συμμετοχή των πολιτών συγκεντρώνοντας και αξιοποιώντας τη γνώμη τους για τα προβλήματα που μας απασχολούν.


Μαζί θα δώσουμε συγκεκριμένες λύσεις για να γίνει ο δήμος μας πιο φιλικός προς τους πολίτες και πιο αποτελεσματικός απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας. Με διαφάνεια και καθολική προσβασιμότητα στις αποφάσεις. Σκοπός μας είναι με τη συμμετοχή όλων  η  Γλυφάδα να καταστεί μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη.


Στη δημόσια διαβούλευση μπορούν και θέλουμε να συμμετάσχουν όλοι. Απλά συμπληρώνοντας το έντυπο υλικό που θα πάρουν στα χέρια τους και στέλνοντας το στα γραφεία της παράταξης μας Γούναρη 124 ή  ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας «www.glyfada2014.gr».


Ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου βρέθηκε σήμερα με κατοίκους της πόλης ενημερώνοντάς τους για το πρόγραμμα «Αποφασίζω». Τόνισε τη σημασία  της συμμετοχής όλων στο πρόγραμμα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου που θα ακούει τους πολίτες και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. «Σύντομα θα δουν τις προτάσεις τους να γίνονται μέρος του προγράμματος μας για τη Γλυφάδα που θέλουμε και αξίζουν οι δημότες της».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ - Σε εξέλιξη η δημόσια διαβούλευση της δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδα Μας» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">