ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μεγάλη συμμετοχή μαθητών/τριών Ευπαλίου Δωρίδας σε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις


Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών των σχολείων του Ευπαλίου –Δωρίδας πραγματοποιήθηκε , την Παρασκευή 21 και  Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, δωρεάν εξέτασή τους, από την ιατρική  ομάδα ,του γνωστού Αθηναίου Γλυφαδιώτη, παιδιάτρου , Λουκά  Ρέββα.

Πάνω από 180 μαθητές και μαθήτριες εξετάστηκαν από τους γιατρούς (αρκετά περιστατικά με εξέταση κατ΄οίκον), στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Δημαρχείου Ευπαλίου.Η αξιέπαινη αυτή ενέργεια υλοποιήθηκε  με πρωτοβουλία της Ένωσης Ευπαλιωτών  Δωρίδας , και συνεργασία των Διευθυντών των Σχολείων  από την Ιατρική ομάδα , που περιλαμβάνει ειδικότητες παιδιατρικής , με τον Λουκά  Ρέββα, ωτορινολαρυγγολογίας, με τον Σπύρο  Λάσκαρη, ψυχολογίας με την Ιωάννα Νικολάτου και  λογοθεραπείας, με την Ελένη Στεφανή.


Η εταιρεία ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε. στήριξε την ενέργεια αυτή προσφέροντας προϊόντα Spirulina σε όλα τα παιδιά!

Οι ανωτέρω  είναι οι γνωστοί Γλυφαδιώτες γιατροί  που τον Απρίλιο και Δεκέμβριο του 2013 είχαν εξετάσει  ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά της ακαδημίας στίβου , του ΓΣ Γλυφάδας ,τα παιδιά του Πολύδροσου Δελφών και τώρα, τα παιδιά του Ευπάλιου. Πράξη που αξίζει προβολής και βοήθειας σαν καλό ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς μίμηση και από άλλους.

ΑΠΟ  ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΕΥΠΑΛΙΩΤΩΝ ΔΩΡΙΔΑΣ.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεγάλη συμμετοχή μαθητών/τριών Ευπαλίου Δωρίδας σε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">