ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ‘’ΤΕΒΙΤΟΥΡ Α.Ε.’’ 

Έπειτα από αίτηση επιχειρήσεων εστιατορίων οι απερχόμενοι διοικούντες συμφώνησαν στην παραχώρηση τμήματος της παραλίας Γλυφάδας. Είναι τα ίδια πρόσωπα που επί τρία ολόκληρα χρόνια παρανομούν έπειτα από πρωτοκολλημένες αιτήσεις του Γιάννη Κουρδομένου ώστε να μην επαναλειτουργήσει στην πόλη μας ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Η παραχώρηση γίνετε για την άσκηση δραστηριοτήτων, που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού (εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, ξαπλωστρών, ομπρελών, τραπεζιών και καθισμάτων, κ.λ.π.
 ώστε οι λουόμενοι να πληρώνουν...

Οι 21 απερχόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι που επί τέσσερα χρόνια έδειξαν το ενδιαφέρων τους μόνο στις αιτήσεις των συμφερόντων είναι: ΤΣΑΜΠΙΡΑΣ Δημήτριος, ΣΑΚΚΟΥ Άννα – Φωτεινή, ΤΣΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος, ΚΟΚΚΟΡΗΣ Γεώργιος, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Ευστάθιος, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Βασιλική, ΙΜΒΡΙΟΣ Πέτρος, ΣΗΦΑΚΗΣ Γεώργιος, ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ Σπυρίδων, ΑΛΕΒΙΖΟΣ Δημήτριος , ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ  Αριστείδης, ΦΟΥΝΤΑΣ Κων/νος, ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ Ελένη, ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ Μαρία, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Αιμιλία, ΒΙΓΛΑΣ Δημήτριος, ΖΑΜΠΕΤΟΝΙΔΟΥ Καλλιόπη, ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Στυλιανός, ΓΚΕΚΑΣ Ιωάννης, ΒΑΚΚΑΣ Νικόλαος , ΔΗΜΟΥ Σπυρίδων, που εγκρίνουν την παραχώρηση τμήματος της παραλίας Γλυφάδας - χρήσης αιγιαλού – παραλίας, άνευ δημοπρασίας στην εταιρεία ‘’ΤΕΒΙΤΟΥΡ Α.Ε.’’  με το ετήσιο μίσθωμα που ορίζεται στην 95/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. 



Πρέπει να γνωρίζουν συνολικά οι συμπολίτες μας την ανευθυνότητα που διέπει το σύνολο των εκλεγμένων, οι οποίοι έφερναν στο δημοτικό συμβούλιο όποιες αιτήσεις ήθελαν, και όχι όλες τις αιτήσεις των δημοτών.

Μια εγκληματική διοικούσα αρχή, με δημόσια έκθετο τον δημότη, η οποία παρανομεί επί τρία χρόνια στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας.

Όταν καταθέτει πρόσφατα αίτηση η ‘’ΤΕΒΙΤΟΥΡ Α.Ε.’’ απασχολεί το δημοτικό συμβούλιο, οι τρεις πρωτοκολλημένες αιτήσεις του Γιάννη Κουρδομένου τι έγιναν;

Για εσάς που δεν γνωρίζετε τι ισχύει στην πόλη της Γλυφάδας, σας παρέχω περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας των εκάστοτε διοικούντων: Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς – υποστηρικτές του, που με την πολύτιμη προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης συνέβαλαν σημαντικά στην ενίσχυση της δράσης και του κοινωνικού έργου του.

Σε ανακοίνωση του ο δήμος Γλυφάδας ευχαριστεί τους ακόλουθους φορείς:



  • ΤΕΒΙΤΟΥΡ Α.Ε.
  • Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας
  • ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε.
  • κ.α.
  • κ.α.

Σύμφωνα με την υποστήριξη της ΤΕΒΙΤΟΥΡ Α.Ε. σε δράσεις του δήμου Γλυφάδας, όπως και της ΤΟ ΝΔ Γλυφάδας, που έχουν σκοπό και στόχο να μην εξεγερθούν οι δημότες δημότισσες που πλήττονται βάναυσα από την κυβερνητική πολιτική που υπηρετεί διαπλεκόμενα και τραπεζίτες, και τον άθλιο τρόπο κακό-διοικήσεως στην Γλυφάδα, μπορεί κάθε συμπολίτης μας να κρίνει τι εξυπηρετείται στην πόλη μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb