ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ;

Σε ανύποπτο χρονικό διάστημα, από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004, ο Γιάννης Κουρδομένος χωρίς να έχει καμία συμμετοχή σε κομματικούς σωλήνες, έκανε μια σειρά εκπομπών για το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού, την παραλία Γλυφάδας, και τον Υμηττό.

Ως δημότης Γλυφάδας - με εντοπιότητα - γεννημένος στον Βόσπορο στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, σε σειρά εκπομπών του ΓΛΥΦΑΔΑ FM επί αρκετά χρόνια είχε τοποθετηθεί τόσο για το πρώην αεροδρόμιο, όσο και για την παραλία Γλυφάδας, και τον Υμηττό.

Για συμπολίτες μας που διαθέτουν γερό μνημονικό, είναι σαφές ότι χωρίς καμία εμπλοκή σε κομματικούς σωλήνες, όλες οι τοποθετήσεις είχαν ως βασική αφετηρία την αριστερά, και την αυθεντική δημοκρατία, και σαφώς όχι τις πανανθρώπινες αξίες.

Συγκεκριμένα όσων αφορά την παραλία, οι τοποθετήσεις ήταν κατά κάθε μορφής ιδιωτικοποιήσεων, και οι προτάσεις περιελάμβαναν την αξιοποίηση από τον δήμο Γλυφάδας για την ελεύθερη πρόσβαση όλων των δημοτών. 

Για τον Υμηττό,  οι τοποθετήσεις ήταν κατά κάθε μορφής εκμετάλλευσης από ιδιώτες, όπως και κατά κάθε παρέμβασης οικοπεδοποίησης και οικοδόμησης της δασικής έκτασης, και οι προτάσεις περιελάμβαναν την αξιοποίηση από τον δήμο Γλυφάδας με δενδροφυτεύσεις, δημιουργία δρυμού, όπως και ήπιων αθλητικών εγκαταστάσεων στους πρόποδες.

Όσων αφορά το Ελληνικό, το πρώην αεροδρόμιο, που για εμένα ήταν η γενέτηρά μου, οι τοποθετήσεις ήταν κατά κάθε μορφής ιδιωτικοποιήσεων 
- παραχώρησης - και οι προτάσεις περιελάμβαναν την παραχώρηση στους τρεις όμορους δήμους Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γλυφάδας, και Αλίμου,
ώστε με σύμπραξη των δήμων και σε απτή συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής να αξιοποιηθεί υπέρ των δημοτών και με προτάσεις των δημοτών. 

Είναι εύκολο σε έναν ευφυή άνθρωπο να κατανοήσει γιατί ήμουν ο μοναδικός δημότης Γλυφάδας που έθεσα δημόσια ζητήματα όπως του πρώην αεροδρομίου, της παραλίας, του Υμηττού, κ.α. στο παρελθόν - σε ανύποπτο χρονικό διάστημα - από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM σε αυτήν την βάση, και ουδέποτε πήραν ένα τηλέφωνο να τοποθετηθούν ''κάποιοι'' συμπολίτες μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">