ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!!!

Αν υπήρχε στοιχειωδώς πολιτισμός στη Γλυφάδα, δεν θα κρυβόντουσαν πίσω απο το δάκτυλο τους τόσοι λαμόγιοι εμπλεκόμενοι, ούτε θα διέπρατταν τόσα αίσχη ως κάτοικοι μιάς πολιτισμένης τοπικής κοινωνίας. 

Όταν υπάρχουν, και όπου υπάρχουν τα αυταπόδεικτα, τα λόγια περιττεύουν, και δεν μπορούν να προσθέσουν κάτι περισσότερο όσων αντιλαμβάνεται πλήρως ο κάθε αντικειμενικά σκεπτόμενος άνθρωπος.

Για άλλη μια φορά. Γλυφάδα (...) η πόλη των 120.000 χιλ. κατοίκων, που περίτρανα εχει αποδειχθεί ότι δεν διαθέτει ίχνος πολιτισμού.
Ψευδεπίγραφα από μια σειρά λαμόγια όλοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για μια καλύτερη Γλυφάδα. Στη πράξη όμως, αυταπόδεικτα, υφίσταται μια  διευρυμένη λαμογιά, παλιανθρωπιά, και απάτη των εμπλεκομένων. 

Αν υπήρχε έστω και ίχνος αλήθειας σε όσα ανακοινούν για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα κάποιοι υποκριτές σε τοπικό επίπεδο, δεν θα υπήρχε λόγος να τονίζω και να επισημαίνω ότι είσαστε λωποδύτες των θεσμών... και παλιάνθρωποι.

Ειδικά για κάποιους που έπραξαν αχαρακτήριστες ενέργειες και ζητούν στη συνέχεια και τα ''ρέστα'' (...) η ανευθυνότητα και παλιανθρωπιά είναι πρωτοφανής.

Τοποθετήθηκε έστω και ένας εμπλεκόμενος τόσα χρόνια για το ζήτημα του δημότη Γλυφάδας που παράλληλα ήταν και ζήτημα τοπικού πολιτισμού;  

Επί δεκαετίες κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους, και όποτε κλήθηκαν να πράξουν ως πολιτισμένοι άνθρωποι, έπραξαν ως καθάρματα.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΟΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">