ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΥΡΑΓΟΣ

Του Γιάννη Κουρδομένου

Στη χώρα της εθνικής κατάντιας, που ο πήχης  σήμερα είναι τοποθετημένος κάτω από την στάθμη του εδάφους, όποιος πει την αλήθεια, και έχει μια κατατοπιστική άποψη με επιχειρήματα, αυτομάτως γίνεται λαϊκιστής, τρελός, συκοφάντης, κ.α. 

Από τι κρίνετε ο κάθε ένας, και ειδικά οι πολιτευομενοι;
Κρίνετε από τα λεγόμενα του, η από τα έργα του όταν έχει αξιώσει θεσμικό ρόλο;

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

Αν δεν μπορείς να δείξεις έργο, και να καλύψεις πραγματικά όσα είχες υποσχεθεί προεκλογικά, σου φταίνε οι άλλοι. 
Πάντα φταίνε οι άλλοι, όλοι οι άλλοι, εκτός από εσάς που έχετε εκλεγεί με την ψήφο μας, και είναι εν μέρει αλήθεια, γιατί πράγματι φταίνε οι άλλοι, και πρώτοι από όλους αυτοί που σας ψηφίζουν.

Σαφώς η υπαιτιότητα και η συνευθύνη υπάρχει σε όλους όσους σας ψηφίζουν, αυτό όμως δεν μειώνει στον ελάχιστο βαθμό την ανικανότητα όλων εσάς που πολιτευτήκατε αν δεν καλύψετε όσα υποσχεθήκατε προεκλογικά.

Είτε ορκίστηκες στο ευαγγέλιο, είτε στο κοράνι, είτε στην τιμή και τη συνείδησή σου, δες το λίγο λίγο καλύτερα γιατί σε παρακολουθούν χιλιάδες δημότες - δημότισσες.

Δεν δικαιούστε εσείς, έπειτα των εκλογών, να μένετε στα λόγια,  όταν την θεσμική υποχρέωση την έχετε εσείς. Πρέπει να υπάρχουν οι απαραίτητες αποδείξεις, διαφορετικά η ανικανότητα γίνετε αυταπόδεικτη.

Δεν αποτελεί υποχρέωση του δημοσιογράφου να παρέχει έργο, ούτε να δίνει λύσεις, απλά να τονίζει και να υπενθυμίζει τι λάθη έχουν γίνει και γίνονται.
Είναι θεσμική υποχρέωση των αιρετών η ύπαρξη έργου, και να δοθούν λύσεις σε όλα τα τοπικά ζητήματα.

Θα κωφεύετε μέχρι το 2019; Μέχρι τις επόμενες εκλογές θα αναπαράγονται οι γνωστές τακτικές αναλγησίας αντί αποδείξεων από την πλευρά σας; 
Και τελικά οι συμπολίτες μας ποιόν κρίνουν - ποιος κρίνετε;

Επιτέλους, σε ένα ζήτημα που χρονίζει δεκαετίες, δεν πρέπει να δοθεί επιτέλους μια λύση; 

Είναι πολιτική, η λογίζεται ως πολιτική η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ;

Πείτε στους δημότες ποιοι μεγαλόσχημοι έκλεισαν τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM και για ποιους λόγους; Εσείς που πολιτεύεστε τοπικά στη Γλυφάδα να τους κατονομάσετε, ώστε να γίνει σαφές τι ίσχυε, και δεδομένων όσων ίσχυσαν με δόλο να υφίσταται μια ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ αρκετά χρόνια για τα συμφέροντα ημέτερων, δοσίλογων, συνεργατών, διαπλεκόμενων, δημοτών άλλων δήμων, κ.α, και με την Γλυφάδα ουραγό στους περισσότερους τομείς επί δεκαετίες.

Αν δεν επανορθώσετε όλοι οι εκλεγμένοι, θα ανοίξουμε ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ, και θα γίνει σαφές όταν αφισοκολλήσω σε ολόκληρη την ΓΛΥΦΑΔΑ ποιοι ήταν οι σχεδιαστές, και τι δόλος υπήρχε. 


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
glyfadaweb@gmail.com

Οι αιτήσεις και τα αποδεικτικά είναι στα χέρια αιρετών, και πρωτοκολλημένες στον δήμο Γλυφάδας, ώστε να βλέπουν και να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας πως λειτουργούν οι θεσμοί στη Γλυφάδα.

* Το δικό μου λάθος, ήταν και παραμένει ένα (1) Ουδέποτε ακολούθησα την πεπατημένη των υπολοίπων, σε μια χώρα και μια πόλη που όλα κινούνται στο παρασκήνιο, ενώ στο προσκήνιο δίνονται απλά παραστάσεις εντυπώσεων για τους ανυποψίαστους και για τους συνεργάτες συμμετέχοντες.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ - ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΥΡΑΓΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">