ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ''ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ'';

ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κανείς στη χώρα του δεν είναι παράνομος, ότι και να πράττει συμμετέχοντας στις δημοκρατικές διεργασίες μιας κοινωνίας, και με βασικό δεδομένο κατατεθειμένες αιτήσεις και παράβολα στο υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ.

Πρωτοστάτησα σε ένα χώρο - των FM - γιατί το επέλεξα, και δεν ήμουν υποκινούμενος κανενός, και προσφέροντας πολιτισμό επί 30 χρόνια δεχόμουν συστηματικά διώξεις και κατασχέσεις ώστε να υπηρετούνται συμφέροντα της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής κατά του πολίτη. 

Αυτοί οι παρανομούντες πολιτικοί από θεσμικό ρόλο και οι ανεξέλεγκτοι διορισμένοι τους, γνωρίζετε όλοι τι περιουσιακά στοιχεία διαθέτουν, τι βρώμικο παιχνίδι έπαιξαν και παίζουν εις βάρος της δημοκρατίας και του Συντάγματος, χαρίζοντας στη διαπλοκή μεγαλοεργολάβων, εφοπλιστών, και εκδοτών τα δημόσια αγαθά - συχνότητες, και όμως πηγαίνετε και τους ψηφίζετε κόντρα ακόμη και στη συνείδηση σας.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ; 

Ειδικά κάποιοι συμπολίτες μας οι οποίοι διατείνονται ότι είναι αριστεροί, γνωρίζουν λόγω της ιστορίας των κομμάτων τους τι σημαίνει προδοσία, δεδομένου ότι στο παρελθόν έχουν γίνει πολλά, και δεν θεωρείται ενδεδειγμένη η στάση τους σε αυτό το τοπικό ζήτημα.

Δεν γνωρίζω ποιος άλλος σε τοπικό επίπεδο έχει δεχθεί τόσες διώξεις, κατασχέσεις - δικαστήρια, και εν τέλει δημιουργία συνθηκών φυσικής εξόντωσης, την ίδια στιγμή που μια σειρά συμπολιτών μας κινήθηκαν πρόσφατα με προδοτικές ενέργειες εις βάρος μου - εξαίρεση από τις υποψηφιότητες του δημότη με εντοπιότητα ώστε να μην δοθεί λύση- χωρίς να γνωρίζει κανείς από το κοινωνικό σύνολο ποιοι πραγματικά είναι, τι προσφέρουν στους συμπολίτες μας, ώστε τελικά να εκλεγούν και να το αποσιωπήσουν.

Και θέτω δημόσια τα ακόλουθα ερωτήματα: 

1) Μήπως κάποιοι από όσους αξιώσατε την εκλογή σας στη Γλυφάδα, είσαστε υποκινούμενοι της διαπλοκής εφοπλιστών και μεγαλοκαρχαριών επιχειρηματιών και άνοιξαν τα ''σακουλάκια με τις λίρες'';

2) Όσα ίσχυσαν προεκλογικά, όπως ίσχυσαν πρόσφατα, και είναι πάρα πολλά με πολλούς εμπλεκόμενους, μήπως έγιναν με δόλο από άτομα τα οποία έλεγχαν εφοπλιστές και μεγαλοσυμφέροντα, η απλά από όσους ξέχασαν τι σημαίνει αριστερά και αριστεροί;

Δεν υπάρχει άλλη πειστική εξήγηση, όταν κάποιοι γνώριζαν ποιος είναι ο Γιάννης Κουρδομένος, τι έχει ισχύσει επανειλημμένα, και σαφώς όχι μόνον με τις διώξεις και κατασχέσεις του Ραδιοφωνικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Όλους μας κρίνει το κοινωνικό σύνολο, το κοινωνικό σύνολο συμπολιτών μας, που βλέπει, αντιλαμβάνεται, γνωρίζει, μαθαίνει, ποιοι ακόμη και σήμερα αδιαφορούν, και ποιοι πληρώνουν το μάρμαρο.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ποιοι στήνουν στο παρασκήνιο συνεργασίες, και για ποιους λόγους, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά πως αποσιωπείται τόσα χρόνια ένα τοπικό ζήτημα με τον δημότη δημόσια έκθετο, και κανείς να μην κάνει μια τοποθέτηση, δεδομένου ότι ο τέως δήμαρχος παρανομούσε συστηματικά σε αιτήσεις.

Πείτε στους συμπολίτες μας γιατί δεν θέλετε την ισχύ των αυτονόητων στη Γλυφάδα; 

Πείτε στους συμπολίτες μας τι κερδίζετε ώστε να μην υπάρχει λύση στο πρόβλημα του δημότη το οποίο είναι δίκαιο και νόμιμο;


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 

ΥΓ: Συνήθως δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα.
Κάποιοι/ες από εσάς - χωρίς να γνωρίζουμε ΓΙΑΤΙ - δεν θέλατε να υπάρξει λύση, και  αυτή η στάση κινεί πολλές υπόνοιες. Συνολικά γνωρίζετε ότι αν ίσχυε κάτι ανάλογο με εσάς θα υπήρχε άμεσα ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

* H φράση ''σακουλάκια με τις λίρες'' ανήκει στον Λεωνίδα Κύρκο όσων αφορά την ιστορία με τη δήλωση μετανοίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ''ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ''; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">