ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ

Εκτός των πολιτικών παιγνίων εντυπώσεων, τα οποία σήμερα τα γνωρίζουν συνολικά οι Έλληνες - Ελληνίδες, υφίσταται ένα βασικό δεδομένο στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας.

Κάποιοι συμπολίτες μας, στα νότια, έμαθαν να κινούνται σε γραμμές που χάραξαν πολιτευομενοι του παρελθόντος, οι οποίοι σταδιακά απογυμνώνονται και μένουν έκπτωτοι στη συνείδηση των Ελλήνων.

Η ειρωνεία και οι τακτικές υπεκφυγών που ακολουθούνται από ορισμένους συμπολίτες μας, δεν είναι καλός οιωνός για το μέλλον.

Όσοι θεώρησαν και θεωρούν δεδομένη τη στήριξη των συμπολιτών μας, σταδιακά θα ανακαλύπτουν ότι οι συμπολίτες μας είναι σκεπτόμενοι, ευφυείς, προσοντούχοι, διαθέτοντας και την πείρα, και τα εφόδια, ώστε τελικά να ισχύσουν τα αυτονόητα, κόντρα σε παραγοντισμούς και συμφέροντα.

Θα επικρατήσουν, δεδομένου ότι κρατούν σε κάποιες περιπτώσεις το δίκιο με το μέρος τους, σε πλήρη αντίθεση όσων στο παρασκήνιο συναλλάσσονται ως κλέφτες της δημοκρατίας, υποβαθμίζοντας τον τόπο μας, την πρόοδο, και την ευημερία του συνόλου, που τουλάχιστον εγώ την είχα οραματιστεί με συνεργασία όλων των δημοτών στα νότια για την ωφέλεια της περιοχής μας.

Οι συμπολίτες μας, σήμερα, γνωρίζουν ποιοι εκμαυλίζουν τους θεσμούς που αξίωσαν, άσχετα των εντυπώσεων που ανακινούνται για τα ιδιοτελή τους και συντεχνιακά συμφέροντα.

Δεν παρέχονται ΛΥΣΕΙΣ, δεν δίνονται λύσεις, ούτε στα μικρά, ούτε στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τους συμπολίτες μας - όλους εμάς. Η παραγωγή εντυπώσεων,ανακοινώσεων, και συζητήσεων, δεν είναι επαρκής ώστε να καλύπτονται οι δημότες - δημότισσες.

Ο κάθε ένας καλύπτεται όταν υπάρχει ουσιαστικά η συνδρομή των εκλεγμένων, στα δημοτικά συμβούλια, ώστε να δίνονται άμεσα λύσεις είτε στα μικρά, είτε στα μεγάλα προβλήματα που έχουμε πολλοί από εμάς και υφίστανται σε τοπικό επίπεδο.

Όσοι θεωρούν ότι το 2014 - με συγκεκριμένου χαρακτήρα διαμορφωμένες καταστάσεις που βιώνουμε - ότι με εντυπώσεις, δημοσιεύματα, και δηλώσεις εντυπωσιασμών θα καλύψουν τις απαιτήσεις και τα προβλήματα των δημοτών, αυταπατώνται.

Το 2014 δεν έχει καμία σχέση με το 2010, ούτε με το 2006 και όσα συνέβαιναν εκείνη τη περίοδο. Σήμερα όσοι δεν παρέχουν άμεσα τις λύσεις που απαιτούνται από τον ρόλο που αξίωσαν, θα εισπράξουν τα αναμενόμενα, και είναι βέβαιο ότι δεν επαρκούν πλέον κάποιοι χρηματοδοτούμενοι πολιτευτών που ασκούν χειραφέτηση ώστε να αποπροσανατολίσουν. 

Θα θυμίζω ότι αξιώσατε από δημότες και δημότισσες στα νότια και την Γλυφάδα την εκλογή σας, και δεν δικαιούται κανείς να βάζει πάνω από τους συμπολίτες μας οτιδήποτε άλλο κ.Παπανικολάου και Ταστάνη.

Αρκετοί συμπολίτες μας στα νότια βρίσκονται σε περισυλλογή, και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν οι ζυμώσεις για την διαμόρφωση όσων απαιτούνται κόντρα σε όλους όσους βρίσκονται σε ''άλλη εποχή'' 

Ο νοών νοείτο...

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ενώ συνολικά τα κόμματα 'συνεργάζονται' και δημιουργούν πολιτικοοικονομικά διαπλεκόμενα εις βάρος της ΔΗΜΟ - ΚΡΑΤΙΑΣ. 

Αν και κουραστικό να επαναλαμβάνεται, η κοιτίδα της δημοκρατίας είναι ο Δήμος. Γνωρίζετε ότι φανατικά, και με κάθε δυνατό τρόπο, τα διαπλεκόμενα (...) έχοντας τους δικούς τους εγκάθετους ρύθμισαν και αυτή τη φορά ο δημότης με εντοπιότητα να μείνει εκτός, και ρίξε μια ματιά ποιοι έχουν εκλεγεί στη Γλυφάδα! 

Μπορεί για τον εκάστοτε λαμόγιο νομοθέτη η εντοπιότητα να μην υφίσταται σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών, όμως, σύμφωνα με όσα ισχύουν εθνικά όσων αφορά τους βουλευτές, αυταπόδεικτα δημιουργούν μπαλώματα και όχι δημοκρατικές διατάξεις. Δεν είναι ούτε σωστό, ούτε δημοκρατικό το 95% εκλεγμένων στη Γλυφάδα να μην έχουν εντοπιότητα, και απλά να διαθέτουν κομματική ταυτότητα κ. ''νομοθέτη''!

Βρίσκεστε στο κοινοβούλιο και διαλύσατε το πολίτευμα και το Σύνταγμα, εξαφανίσατε την πραγματική δημοκρατία, και κάνετε κοκορομαχίες για το ποια είναι δημοκρατική παράταξη. Προφανώς το κοινωνικό σύνολο αποτελείται από ανεγκέφαλους οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται ότι με όσα κάκιστα ισχύουν δεν μπορεί να υφίσταται δημοκρατία. Ήμουν ο πρώτος που δημόσια την χαρακτήρισα "κομματοκρατία παραγόντων εχόντων και κατεχόντων" από τον επανειλημμένα κατασχεθέντα ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Το αυταπόδεικτο τόσων ετών υποκρισίας του συνόλου εκλεγμένων στη Γλυφάδα - ακόμη και έπειτα αιτήσεων - δεν κατά μαρτυρά ότι δεν υφίσταται ίχνος εκπροσώπησης;

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ Πως θα χαρακτηρίζατε τα πεπραγμένα πολιτευτών στα νότια, και ειδικά στη Γλυφάδα, αν είσαστε στη θέση μου όσοι πολιτεύεστε στα νότια;

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν τα  γνωστά εθνικά διαπλεκόμενα κ.α, άλλα κόμματα τα δικά τους, ενώ στη Γλυφάδα δεν πράττεται όσα αναλογούν στο θεσμικό ρόλο που αξιώσατε για τον δημότη - πολίτη που ουδεμία σχέση έχει με εργολαβίες του δημοσίου και διαπλοκή.


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">