ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ

Το Χάρο με τα μάτια της είδε η Γωγώ Μαστροκώστα τη Δευτέρα στη Βούλα, όταν νταλίκα έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο Smart που οδηγούσε.

Η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα οδηγούσε στην παραλιακή στο ύψος της Βούλας χθες, Δευτέρα όταν μια νταλίκα έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μικρό αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η επιχειρηματίας οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην Βούλα όταν έπεσε πίσω της μια νταλίκα. Το αυτοκίνητο έχει διαλυθεί. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο του ατυχήματος έφτασε η Δέσποινα Βανδή με την οποία είναι πολύ καλές φίλες και είχανε κανονίσει να συναντηθούν μάλιστα και για καφέ. Σε εκείνη πήγαινε η Γωγώ. Η τραγουδίστρια ήταν μαζί της στο Ασκληπιείο της Βούλας. 

 Η Γωγώ έχει υποστεί μεγάλο σοκ, δεν πίστευε αυτό που της συνέβη. Ήταν τυχερή γιατί κοντά της ήταν και μια ομάδα ΔΙΑΣ και ζει από θαύμα καθώς το αυτοκίνητό της εκτοπίστηκε αρκετά μέτρα πιο μακριά λόγω της σύγκρουσης. Η Γωγώ έχει εκδορές στο πρόσωπο και ενόχληση στην μέση της. Το αλκοτέστ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έδειξε ότι ο οδηγός της νταλίκας είχε πιει.

Λίγο μετά τις 19:00 της Δευτέρας πήρε εξιτήριο.

ΣΧΟΛΙΟ: Κοίτα να δεις Μαστροκώστα, την επόμενη φορά να μαζέψεις χρήματα και να αγοράσετε ένα τανκ, ώστε να κυκλοφορείς με ασφάλεια...γιατί σε αυτή τη περιοχή κινδυνεύεται όλες και όλοι...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">