ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Όσα ισχύουν κάκιστα σε τοπικό επίπεδο (ΔΙΑΠΛΟΚΗ) συνιστούν σκάνδαλο κ. Παπανικολάου.

Το αδιάψευστο γεγονός καθολικής υποβάθμισης του τοπικού ζητήματος ενός δημότη που λειτούργησε ραδιοφωνικά επί δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο, δεχόμενος διώξεις και κατασχέσεις, η παρανομία από τη πλευρά της τέως διοικήσεως σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις, οι απατεωνίστικες τακτικές των διορισμένων από το παράθυρο στο γραφείο τύπου του δήμου, όπως και η πλήρης αναξιοκρατική τοποθέτηση στην σελίδα του δήμου όσων ακολούθησαν τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB... συνιστά σκάνδαλο.

Συνιστά σκάνδαλο κ. Παπανικολάου τα άτομα που διαχειρίζονται τη παραταξιακή ιστοσελίδα υποψηφίου δημάρχου Γλυφάδας (...) να παρουσιάζονται ως ''τοπικά ΜΜΕ'' στην ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας, ενώ είναι αυταπόδεικτα διαπλοκήκαι σας καλώ δημόσια να παρέμβετε άμεσα για αποκατάσταση όσων πρέπει να ισχύουν στη πόλη μας, και όπως πρέπει να ισχύσουν.

Αδιαφορώ πλήρως ποιοι σας πλεύρισαν, τι σας είπαν, αν σας λιβανίζουν, και οτιδήποτε άλλο ισχύει σε τοπικό επίπεδο, δεδομένου ότι υπάρχουν τα ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ στοιχεία του σκανδάλου που υφίσταται.

Οι συμπολίτες μας πρέπει να γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια, και τι σκοπιμότητες εξυπηρετούνται επί του παρόντος, από μια συντεχνία πολιτευομενων που έχουν καταργήσει κάθε ισχύ ενδεδειγμένου τρόπου χρηστής διοικήσεως και εκπροσώπησης των δημοτών.

Όταν αυταπόδεικτα υφίστανται οι πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, ο φάκελλος που δόθηκε στον κ. Σφακιανάκη, όπως και η δημόσια έκθεση επί χρόνια του δημότη, η στάση των εκάστοτε διοικούντων καταμαρτυρά σκάνδαλο.

Σας εγκαλώ άμεσα να αποκαταστήσετε όσα πρέπει να ισχύουν στη Γλυφάδα, και τονίζω στους συμπολίτες μας την ατιμία και το σκάνδαλο που διαπράττεται σε τοπικό επίπεδο, από μια συντεχνία πολιτικών και πολιτικάντηδων που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν ενώ η υποχρέωση που έχουν είναι να εκπροσωπήσουν.

Επίσης, ενημερώνω τους συμπολίτες μας ότι κάποια άτομα που αναξιοκρατικά βρέθηκαν στο γραφείο τύπου του δήμου Γλυφάδας (από το παράθυρο) πράττουν ότι κατεβάζει το κεφάλι τους και σαφώς τίποτα από όσα πρέπει να ακολουθούνται. 

Αιτούμαι δημόσια για πολλοστή φορά να περάσουν οι πρωτοκολλημένες αιτήσεις του δημότη στο δημοτικό συμβούλιο.

Η διαπλοκή κάποιων που αξίωναν την εκλογή τους είναι δεδομένη, και τώρα σύμφωνα με όσα συμβαίνουν μπορείτε να γνωρίζετε για ποιους λόγους κάποιοι επί χρόνια παρανομούσαν σε αιτήσεις και η αντιπολιτευόμενοι ''αριστεροί'' τους έκαναν πλάτες και δεν υπήρξε ούτε μια (1) τοποθέτηση.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

* Απευθύνομαι στο κοινωνικό σύνολο επώνυμα, σε μια πόλη που κάποιοι επιτήδειοι έχουν καταργήσει κάθε ισχύ των αυτονόητων, και όσων πρέπει να ισχύουν στη Γλυφάδα.

* Αν εσείς καλύπτεστε από τα υφιστάμενα καραγκιοζιλίκια, οι συμπολίτες μας σαφώς πρέπει να γνωρίζουν, και να κρίνουν,  ποιοι ομιλούσαν και υπόσχονταν πρόοδο και ανάπτυξη στη Γλυφάδα, τι πράττουν, και τελικά τι διαμορφώνουν για το αύριο σε μια πόλη χωρίς δομές όμως με αρκετούς προνομιούχους 'γνωρίζοντες'. Η Γλυφάδα με όσα κάκιστα ήδη αναπαράγεται ως διοίκηση θα μείνει διαχρονικά ουραγός.

* Μπορείτε να μας πείτε αν υφίσταται μια τοπική επιχείρηση ενημέρωσης στη Γλυφάδα; Επίσης απασχολούνται πέντε - δέκα εργαζόμενοι σε μια τοπική επιχείρηση ενημέρωσης; Προσωπικά τάσσομαι κατά όσων ισχύουν τοπικά, και αναπαράγονται σε αυτή τη βάση, δεδομένου ότι υπήρχε και υπάρχει η δυνατότητα οργανωμένων δομών κοινωνικών επιχειρήσεων ενημέρωσης, με εργαζόμενους συμπολίτες μας και σαφώς όχι με αυτούς που κομίζουν μαύρα ενώ δηλώνουν ότι δεν κάνουν διαφημίσεις. 

* Κάθε νοήμων συμπολίτης μας κρίνει με επάρκεια, και μην το πάρετε ως προσωπική επίθεση, διότι και εσείς μπορείτε να κρίνετε αν είναι ορθά όσα προσπαθούν κάποιοι να εδραιώσουν στη θέση όσων πρέπει να υφίστανται. 

*Τέλος, συνολικά γνωρίζουμε τι εδραίωσε πριν από δεκαετίες ο Μιλτιάδης Έβερτ στην Αθήνα, (δήμο Αθηναίων) και τι ισχύει κάκιστα στη πόλη μας, ώστε να μένει διαχρονικά ουραγός, ενώ κάποιοι επιτήδειοι μπήκαν στο δήμο Γλυφάδας, κομίζουν το δημόσιο χρήμα... υποτίθεται για την εκπροσώπηση των δημοτών, και δημιουργούν Δ Ι Α Π Λ Ο Κ Η.

Υποσημείωση: Άπαντες γνωρίζουν ποιοι παρείχαν σε αυτό το καθεστώς διαπλοκής ''μαύρα'' για τη προεκλογική τους προβολή. Επίσης άπαντες γνωρίζουν ότι ο μοναδικός κατά των φαινομένων διαπλοκής ήταν και είναι μόνο ο υποφαινόμενος. (Αν χρειαστεί θα δημοσιοποιήσω πόσα δόθηκαν, σε ποιους, και σε ποιο καθεστώς την προεκλογική περίοδο, ώστε οι συμπολίτες μας να αντιληφθούν πλήρως τι συντηρείτε κάκιστα - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - στη θέση όσων πρέπει να ισχύουν)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">