ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης του ΤΑΙΠΕΔ με τη Lamda Development για την παραχώρηση του πρώην αεροδρομίου οι κάτοικοι προγραμματίζουν δυο πορείες.

«Η εκποίηση του πρώην αεροδρομίου μπαίνει στην τελική ευθεία μετά και την απόφαση του ΣΤ’ κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου να κρίνει νόμιμη και σύμφωνη με το δημόσιο συμφέρον την πώληση του Ελληνικού στην Lamda Development, αίροντας έτσι την προ διμήνου απόφαση του Ζ’ κλιμακίου.

Δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων λοιπόν, η στιγμή που θα δούμε τις μπουλντόζες στην περιοχή μας έτοιμες να υλόποιησουν τα αναπτυξιακά τους έργα δεν είναι μακριά. Είναι έτοιμοι για business κι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αντίσταση.

Η έκταση του Ελληνικού ανήκει σε όλους μας. Αντί να παράγει κέρδη σε επιχειρηματίες μπορούμε να την συνδιαμορφώσουμε σε μια έκταση πρασίνου που θα ικανοποιεί ανάγκες της κοινωνίας. Απέναντι στις ιδέες τους περί ανάπτυξης πρέπει να σταθεί η θέληση μας για ζωή και ελευθερία», αναφέρουν από τη Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό.
Η Συνέλευση καλεί στις πορείες:
Κυριακή 30/11 12.00 στο μετρό Αργυρούπολης για τοπική πορεία και Σάββατο 13/12 12.00 στο μετρό Αργυρούπολης για πορεία προς το πρώην αεροδρόμιο.
«Αγωνιζόμαστε για 
Πάρκο υψηλού πρασίνου
Καμία οικοπεδοποίηση
Καμία επιχειρηματική δραστηριότητα σε βάρος της ζωής και της ελευθερίας μας
Ελέυθερη πρόσβαση στον χώρο και στην παραλία
Προάσπιση των κοινωνικών υπηρεσιών»Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">