ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

BLUE STRIPE - JUST FINE (VIDEO)

Πρωτοεμφανιζόμενοι ως μπάντα αλλά βετεράνοι ως μεμονωμένοι μουσικοί, οι Blue Stripe παίζουν αγγλόφωνο hard rock, βαδίζοντας στα μουσικά χνάρια των AC/DC, ZZ Top, Led Zeppelin κ.α.

Κυκλοφορούν το πρώτο τους single, ένα κομμάτι που συνδυάζει μοντέρνα παραγωγή με old school rock αισθητική και ήχο. 

Από τις πρώτες κιόλας νότες, το "Just Fine" τοποθετεί τον ακροατή σε ξύλινη μπάρα, με διπλό bourbon στο χέρι, ενώ τα φωνητικά του Λευτέρη Μπούρα, με το χαρακτηριστικό τους γρέζι, αφήνουν φευγαλέα ίχνη από βενζίνη και καμμένα λάστιχα μιας chopper μηχανής που διασχίζει τον αμερικάνικο νότο.

Απολαύστε τους !!!
Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt).



Λίγα λόγια για τους Blue Stripe

Μια τυχαία επανασύνδεση δύο μελών των U.H.F., ενός γνωστού heavy metal group της δεκαετίας του ’80 από την Κόρινθο, έγινε η αφορμή για την γέννηση των Blue Stripe, το 2012. Ξεκίνησαν τις πρώτες τους εμφανίσεις μεταξύ φίλων, σε rock σκηνές της περιοχής. Στην πορεία, ο ήχος και η ενέργεια που μεταδίδουν έκαναν το συγκρότημα ευρύτερα γνωστό, τόσο ώστε να τους οδηγήσει σε επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Κορινθίας και της Αθήνας. 

Αποκορύφωμα στην μέχρι τώρα πορεία τους είναι η συνεργασία με την Final Touch καθώς και η εμφάνιση με τον Paul Di Anno των Iron Maiden στο Athens Beer Festival 2014. 

Μετά από αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της μπάντας, οι Blue Stripe αποτελούνται από τους Λευτέρη Μπούρα στα φωνητικά, Χρήστο Ρούσση στις κιθάρες, Γιώργο Αλμπάνη στο μπάσο και τον Γεράσιμο Νικολάτο στα ντραμς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: BLUE STRIPE - JUST FINE (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">