ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση κορυφής στη Γλυφάδα

Ο Φασούλας, γενικός διευθυντής του Σταδίου Ειρήνη και Φιλίας, ο Μποντιρόγκα αντιπρόεδρος της Σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ και ο Τάρλατς, υπεύθυνος των «μικρών» εθνικών ομάδων των «πλάβι», συνέφαγαν για περίπου τρεις ώρες.

Το γεύμα των τριών ανδρών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24, αποτελεί προπομπό της συνάντησης που θα έχουν το πρωί της Τετάρτης, οι Μποντιρόγκα και Τάρλατς, με τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος της επίσκεψης των δύο Σέρβων στην Αθήνα και με αφορμή την... αδερφική σχέση που έχει ο Τάρλατς με τον Φασούλα, από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, η παρέα συνέφαγε το μεσημέρι.

Κατά παράδοση οι ομοσπονδίες μπάσκετ της Ελλάδας και της Σερβίας, είχαν πάντοτε άριστες σχέσεις και ο Βασιλακόπουλος θα συναντήσει τους Μποντιρόγκα και Τάρλατς για ν’ ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τις εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ παγκοσμίως. Παράλληλα θα κανονιστούν διάφορα φιλικά ανάμεσα στις εθνικές ομάδες (όλων των κλιμακίων) των δύο χωρών.

Οι Μποντιρόγκα και Τάρλατς, έχουν προγραμματίσει να δειπνήσουν με τον καλό τους φίλο, συμπατριώτη και τέως συμπαίκτη στην Εθνική Σερβίας, Πέτζα Στογιάκοβιτς, που πλέον κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα.

Οι Σέρβοι παράγοντες θα αναχωρήσουν για το Βελιγράδι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, στα γραφεία της ΕΟΚ.

πηγή:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση κορυφής στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">