ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ

Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι ο κ. Ραγκούσης είπε ότι «σιγά-σιγά ο Ρωμανός μας εγκαταλείπει» και αναφέρθηκε στην άκαρπη χθεσινή συνάντηση του πατέρα του Νίκου Ρωμανού με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Δικαιοσύνης. 

Ο δικηγόρος του απεργού πείνας είπε ότι το «βραχιολάκι» θα μπορούσε να είναι «η διέξοδος για να σωθεί η ζωή του παιδιού». «Το βραχιολάκι θα ήταν θετικό βήμα», τόνισε, συμπληρώνοντας πως «ο Νίκος Ρωμανός δεν είναι αντίπαλος κανενός».

Ο Νίκος Ρωμανός θα μπορεί να αξιοποιήσει τη ρύθμιση για την ηλεκτρονική επιτήρηση κρατουμένων -βραχιολάκι- όταν το σύστημα τεθεί σε εφαρμογή, είπε στη Βουλή χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου. 


Ο κ. Αθανασίου απηύθυνε έκκληση προς τους γονείς του να τον πείσουν να παρακολουθήσει τα μαθήματά του ηλεκτρονικά, γιατί αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί σε αυτή τη φάση να κάνει η Πολιτεία.

Σημειώνουμε ότι ο Νίκος Ρωμανός διανύει την 29η μέρα απεργίας πείνας και ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης επισημαίνει ότι «τα όρια του έχουν εξαντληθεί».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">