ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

Συνεχίζοντας το οδοιπορικό στις εμπορικές οδούς της Γλυφάδας, σήμερα, επισκέφτηκα την οδό Γ.Γεννηματά στη Τερψιθέα.

Η εικόνα της κεντρικής οδού στην άνω Γλυφάδα είναι απελπιστική, δεδομένων πολλών άδειων καταστημάτων που δημιούργησε η οικονομική κρίση.




Το ενοικιάζεται δεσπόζει στην Άνω Γλυφάδα επί της Γ.Γεννηματά σε αρκετά καταστήματα.


Για να πάρει ζωή ο δρόμος, με πολλά κλειστά λόγω οικονομικής κρίσης καταστήματα, απαιτούνται και άλλες παρεμβάσεις εξωραϊσμού όπως λένε στις διαδρομές καταστηματάρχες της περιοχής.




Η οικονομική κρίση άφησε το αποτύπωμά της  σε αυτόν τον δρόμο διαπιστώνει η κ. Μαρία συμπληρώνοντας πως μεγάλη ζημιά έγινε και από το γεγονός ότι πολλοί ιδιοκτήτες δεν κατέβασαν τα νοίκια και πολλά μαγαζιά έκλεισαν γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. 





Ο κ.Γιώργος ιδιοκτήτης καταστήματος πολλά χρόνια στη περιοχή μας είπε χαρακτηριστικά: Αν δεν κατεβάσουν τις τιμές, δεν βλέπω να υπάρχει βελτίωση.



H δουλειά είναι πεσμένη έτσι και αλλιώς εξαιτίας της κρίσης αναφέρει η κ. Ελένη υπάλληλος επιχείρησης που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στη Τερψιθέα.




Παλάτια πέφτουν... είναι γραμμένο σε πολλά ξενοίκιαστα καταστήματα της οδού Γ.Γεννηματά, και τα μεγάφωνα της νέας διοίκησης στη Γλυφάδα δεν διαφοροποιούν στο ελάχιστο τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">