ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν σας θέλει πλέον ο λαός κ.Σαμαρά

Του Γιάννη Κουρδομένου

Δε σας θέλει  πλέον ο λαός κ.Σαμαρά, και δεν σε σώζει κανενός τύπου συστημικό μέσο η ακόμη και η οικονομική ελίτ που υπηρέτησες με τον καλύτερο τρόπο.

Όταν ο λαός οδηγείται σε σημείο να αποκαλεί την ηγεσία του δημόσια Κλέφτες ήρθε ο χρόνος να αποχωρήσει.

«κλέφτες, κλέφτες», «ντροπή, ντροπή» ήταν μερικά από τα συνθήματα που φώναξαν εκατοντάδες διαδηλωτές στο Ναύπλιο παράλληλα με πολλά φάσκελα την ώρα που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναγορευόταν επίτιμος δημότης Ναυπλίου.

Η φιέστα αυτή έγινε ώστε να εμφανιστεί στο πανελλήνιο ότι η κυβέρνηση αυτή χαίρει της υποστήριξης του κόσμου, και αφετέρου για να καλλιεργήσει στον κόσμο της Αργολίδας και του Ναυπλίου τη μοιρολατρία και την υποταγή απέναντι σε αυτούς που του καταστρέφουν τη ζωή και το μέλλον.

"Ανεπιθύμητος ο πρωθυπουργός της φτώχειας και του αυταρχισμού" έγραφε ένα πανό και μπορούμε πλέον με όσα συνολικά γνωρίζουμε να πούμε ότι ισχύει πλέον πανελλήνια.

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει και υπάρχουν χιλιάδες λόγοι.
Ήρθε η ώρα να φύγετε και θα φύγετε, όμως μας τρομάζει η ιδέα αναπαραγωγής όσων ίσχυαν όπως ίσχυαν με διαφορετικά πρόσωπα.

Η χώρα έχει οδηγηθεί σε οριακό σημείο, καθολικού ευτελισμού της πολιτικής, και οι πρώτοι τυχόντες δρομολογούνται για το κοινοβούλιο και θεσμικές θέσεις. Εκ προοιμίου καθίσταται αυταπόδεικτο ότι τα προσεχή χρόνια θα επέλθει περαιτέρω διεύρυνση της απαξίας και της υποβάθμισης της πολιτικής.

Η συνεχιζόμενη εξαπάτηση του λαού, καθώς και το ευτελές επίπεδο δημοκρατικών διεργασιών - διαδικασιών που έχει επικρατήσει, θα οδηγήσει τη χώρα σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν σας θέλει πλέον ο λαός κ.Σαμαρά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">