ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Ο ΞΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!!!

Γιάφκα χαρακτηρίζουν το κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο στελέχη της Αστυνομίας, μετά και την ανακάλυψη επτά τυφεκίων «καλάσνικοφ», εκτοξευτήρα αντιαρματικού όπλου RPG, και ενός βαρελιού γεμάτου με εκρηκτική ύλη.

Τα ευρήματα θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συνδέονται με άλλες εγκληματικές ενέργειες και να διερευνηθεί τυχόν σύνδεση του διαβόητου τρομοκράτη με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Το κρησφύγετο νοικιαζόταν από τον καταζητούμενο τρομοκράτη.

«Δε νομίζω ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός δε θα έκανε άλλη τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε νωρίτερα ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτρης Τσακνάκης, σε συνέντευξη Τύπου μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη.

Όπως είπε ο κ. Τσακνάκης, ο Ξηρός συνελήφθη ενώ οδηγούσε ποδήλατο, ενώ είχε αλλάξει τα χαρακτηριστικά του, αφήνοντας μακριά μαλλιά, βάφοντας τα ξανθά, και αφήνοντας μούσι.

Είπε μάλιστα ότι κατά τη σύλληψη ο Ξηρός οπλοφορούσε. 

Ωστόσο, οι αρχές δεν δήλωσαν δημόσια ότι γνώριζαν επί μήνες ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός κατοικεί στην Ανάβυσσο, και μπορούμε να φανταστούμε τις σκοπιμότητες σύλληψης του κατά την χθεσινή ημέρα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Ο ΞΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">