ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αρβανίτης - Πορτοσάλτε: Ο σύγχρονος νεοφιλελευθερισμός - σοσιαλισμός της χώρας μας!


''Η δημοκρατία του νεοφιλελευθερισμού, και του σοσιαλισμού''

Γ.Κ: Πολλά και διάφορα γράφτηκαν για τη διαφορά μεταξύ Πορτοσάλτε και Αρβανίτη, (τα γνωρίζετε) ενώ στη συνέχεια υπήρξε ''ανακωχή'' σύμφωνα με όσα είπε από μικροφώνου ο ίδιος, δεδομένου ότι ο δημοσιογράφος του «105.5 Στο Κόκκινο» ζήτησε συγγνώμη από εκείνον του «Σκάι 100.3»

Θα σταθώ στο αυταπόδεικτο των ισχυόντων: Από τη μία έχουμε έναν εκφραστή των μνημονιακών πολιτικών - εργαζόμενο στη διαπλοκή Αλαφούζου - και από την άλλη έχουμε ένα κομματικό στέλεχος που εργάζεται στην κομματική επιχείρηση - ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, άρα διαπιστώνετε τη δημοκρατία του νεοφιλελευθερισμού και του σοσιαλισμού!

Στον αντίποδα έχουμε τους πρωτεργάτες ενός χώρου, που ενώ πρωτοστάτησαν σε μια χώρα διώχτηκαν, τους κατάσχεσαν επανειλημμένα εξοπλισμούς εκατομμυρίων, φορτώθηκαν όσων συνεπάγονται διώξεων και κατασχέσεων, δεν αδειοδοτήθηκαν ενώ σύννομα κατέθεσαν όσα απαιτούντο, έμειναν χωρίς εργασία, και στην Ελλάδα συνεχίζεται το σήριαλ κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης από κόμματα νεοφιλελευθερισμού και σοσιαλισμού.

Τα λόγια άλλοτε προσθέτουν σημαντικά, και άλλοτε δεν χρειάζονται, και σύμφωνα των συμπερασμάτων κάθε ευφυούς ανθρώπου υπάρχει η κρίση τι έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας. 

Όχι απλά δυο μέτρα και σταθμά, η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται εκκαθάριση, και λόγω του ότι έχω προηγηθεί όλων στα FM, και βρίσκομαι πολλά χρόνια εκτός,
μπορώ να πω με βεβαιότητα, ότι έπειτα των εκλογών, όσοι προδώσουν για άλλη μια φορά τις προσδοκίες των Ελλήνων, υπογράφουν το τέλος ΟΛΩΝ των κομμάτων της μεταπολίτευσης. (Ελπίζω να μην υπάρξει παρεξήγηση δεδομένου ότι δεν ακούω ραδιόφωνο, δεν γνωρίζω τις εκπομπές Αρβανίτη - Πορτοσάλτε, ούτε έχω κάτι προσωπικό μαζί τους. Λυπάμαι αφάνταστα για την πολιτική διαμόρφωση στα νοτιοανατολικά προάστια, και εν γένει στη χώρα μας)

Η συνέχεια του σήριαλ ''νεοφιλελευθερισμού σοσιαλισμού''
Ο κ.Πορτοσάλτε λίγο μετά από τις 8 και μισή χθες το πρωί - είχε καλεσμένο, τον Άδωνη Γεωργιάδη και αποκάλυψε στον αέρα του «Σκάι» την ανακωχή μνημονιακών - αντιμνημονιακών νεοελλήνων

Τον πήρε λοιπόν τηλέφωνο ο ίδιος ο Αρβανίτης μεταφέροντάς του τη στενοχώρια του και τη λύπη του για όσα ακούστηκαν σε εκείνη την παρουσίαση-μάστιγα στη Λαμία. «Αυτό που πάλευα και θα παλεύω πάντα είναι η ελευθεροτυπία του Πορτοσάλτε να μιλάει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι Πορτοσάλτε δεν αφήνουν εμένα να μιλάω» είπε στη Λαμία ο Κώστας Αρβανίτης.

Τι αναφέρει ο γνωστός για την υποστήριξή του στην πολιτική εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, δημοσιογράφος.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Πορτοσάλτε προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αγαπητέ πρόεδρε

Θέλω να σας παρακαλέσω να με προστατεύσετε από τη συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο διευθυντής του σταθμού σας «Στο Κόκκινο».

Αντιλαμβάνομαι ότι το κομματικό σας στέλεχος μιλά με την υπεροψία που του δημιουργεί η σιγουριά ότι θα καταλάβει ανώτατη διευθυντική θέση στο κρατικό σύστημα των μέσων ενημέρωσης, σε περίπτωση επικράτησης των συνδυασμών σας στις επικείμενες εκλογές.

Κατανοείτε πιστεύω, ότι υφίσταμαι βαρύτατη επίθεση στο στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα προσωπικής και οικογενειακής ασφάλειας και ότι παρόμοια συμπεριφορά εφόσον γίνει αποδεκτή από εσάς, απειλεί την ελευθερία της έκφρασης, ειδικότερα μάλιστα της δημοσιογραφικής.

Με τιμή

Άρης Πορτοσάλτε
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αρβανίτης - Πορτοσάλτε: Ο σύγχρονος νεοφιλελευθερισμός - σοσιαλισμός της χώρας μας! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">