ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Η ολοκλήρωση ενός μακροπρόθεσμου στόχου του ΣΥΡΙΖΑ, για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, και την κατάκτηση της αυτοδυναμίας, βρίσκεται προ των πυλών.

Με την εισηγητική ομιλία του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα, το Σάββατο στο TAE KWO DO στο Π. Φάληρο, ξεκινά το Διαρκές Προγραμματικό Συνέδριο του κόμματος με έμφαση στο κυβερνητικό πρόγραμμα.

Με δεδομένη την αντι-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα από την πλευρά της κυβερνώσας παράταξης, της ΝΔ, η οποία έχει επιφέρει σοβαρή πόλωση στον κοινωνικό ιστό, ο Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα του Σαββάτου θα παρουσιάσει το ολοκληρωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα, και την πολιτική συμμαχιών που θα ακολουθηθούν για την αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές.

Η έξοδος από την κρίση, και το τέλος των Μνημονίων, είναι  μείζονος σημασίας παράμετροι , και με δεδομένη την ευρεία αποδοχή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑτον περασμένο Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περνώντας στη δεύτερη φάση, θα απευθυνθεί στους πολίτες ενόψει των εθνικών εκλογών με το συμπληρωμένο ολοκληρωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα.

Η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι ο βασικότερος στόχος επί του παρόντος, και ο ΣΥΡΙΖΑ αταλάντευτα θα πορευτεί με την ψήφο του Ελληνικού λαού ώστε οι προσδοκίες και τα όνειρα του να ολοκληρωθούν.

Με την εισηγητική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αύριο Σάββατο 3/1 στις 19:30 θα ανοίξει τις εργασίες του το Διαρκές Προγραμματικό Συνέδριο στο TAE KWO DO.

Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε όσα εστάλησαν και δημοσιεύτηκαν για τις ευθύνες που υπάρχουν επί του παρόντος, και ελπίζω να δοθεί η δέουσα προσοχή ώστε η εξέλιξη να είναι ορθή. Κάποιοι δημιούργησαν ένα μηχανισμό υπέρ συγκεκριμένων προσώπων, χωρίς να παρέχονται λύσεις, και χωρίς να υφίσταται ενδεδειγμένη εκπροσώπηση. Όσοι δικαιωματικά πρέπει να έχουν φωνή ''φιμώθηκαν''.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Σάββατο 3.1.2015

18:00 Έναρξη Διαρκούς Συνεδρίου: Συγκρότηση Προεδρείου

19:30 Εισηγητική ομιλία του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα

Ομιλίες Συνέδρων

22:00 Τέλος Εργασιών

Κυριακή 4.1.2015

10:00 Έναρξη

Ομιλίες Συνέδρων

21:00 Λήξη Εργασιών
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">