ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν ψηφίζουμε φασίστες και πολιτικούς απατεώνες!

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες, ειδικά εσείς οι νεότεροι, Την 25η του Γενάρη να πάτε να ψηφίσετε. Μην το αμελήσετε! Όμως, μπροστά στην κάλπη μην ξεχάσετε, τι μας οδήγησε στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.
  • Μην ξεχάσετε τoν αγώνα των διοδίων και τον νόμο Βορίδη που ποινικοποιεί την διαμαρτυρία των πολιτών. Μην ξεχάσετε ποιες κυβερνήσεις και ποιοι βουλευτές  υπέγραψαν πριν μερικά χρόνια τα διόδια και μετέτρεψαν το νομό μας σε ένα τουριστικό κουφάρι.
  • Μην ξεχάσετε την ανάγκη ύπαρξης του Κοινωνικού Ιατρείου της πόλης μας στο οποίο παραπέμπονται καθημερινά ασθενείς από το Νοσοκομείο Κατερίνης. Μην ξεχάσετε πως το Νοσοκομείο Κατερίνης υπολειτουργεί, τη στιγμή που κάποιοι κάνουν λόγο για πλεονάσματα.
  • Μην ξεχάσετε το Κοινωνικό Φαρμακείο το οποίο έφτασε στο σημείο να τροφοδοτεί  το ΕΚΑΒ με ιατροφαρμακευτικό υλικό. Γιατί άραγε;
  • Θυμηθείτε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΕΟΔνΠ το οποίο εδώ και 4 χρόνια στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες με μικρά παιδιά και αρρώστους, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό, ζουν στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση με νόμο χαρίζει τα τεράστια δάνεια εκατομμυρίων ευρώ σε κόμματα και καναλάρχες.
  • Θυμηθείτε την απίστευτη προσπάθεια της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες»,  με μία μόνο παράγραφο μέσα σε έναν νόμο (4264/2014) «Δεν επιτρέπεται η άσκηση πλανόδιου εμπορίου σε δήμους με πληθυσμό άνω των τριών χιλιάδων (3.000) κατοίκων», οι οποίες έδωσαν ανάσα ζωής σε 6.500 οικογένειες μόνο στον νομό Πιερίας.
  • Μην ξεχάσετε τους κοινούς μας αγώνες!
Την επόμενη Κυριακή θα πάμε να ψηφίσουμε! Δεν θα το αμελήσουμε! Όμως, δεν θα ψηφίσουμε φασίστες - υπάρχουν σε πολλά κόμματα - και πολιτικούς σβαρνιάρηδες! Δεν θα ψηφίσουμε τις πολιτικές πατσαβούρες, οι οποίες τελευταία, ακούραστα, καθάριζαν ότι ακούμπησαν οι βρώμικες πολιτικές των μνημονίων. Δεν θα ψηφίσουμε αυτούς που ευθύνονται για την κοινωνική καταστροφή, την εκτόξευση του αριθμού των αυτοκτονιών και των ανέργων στη χώρα μας.

Ψηφίστε ότι εσείς θεωρήσετε σωστό. Όμως, αυτούς, μην τους ψηφίσετε γιατί αξίζουμε κάτι πολύ καλύτερο.
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ"

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Όπως μας ενημερώνει ο Θ.Ματόπουλος, η ομάδα (ΕΟΔνΠ) "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ", είναι μια από τις πιο δραστήριες και αγωνιστικές ομάδες πολιτών τα τέσσερα τελευταία χρόνια , που δίνει τα κριτήρια και τις ελάχιστες προϋποθέσεις  που πρέπει να έχει ένας υποψήφιος πολιτικός χώρος για να επιλεγεί από σκεπτόμενους πολίτες που μάχονται για ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία. 

Αξίζει να σημειώσω ότι στον παρελθόντα χρόνο, έπειτα από χρόνια εκπομπών, ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε το πραγματικό νόημα της Δημοκρατίας στην Γλυφάδα και ευρύτερα, δεν θυμάμαι στη περιοχή μας οι συμπολίτες μας, έπειτα από διώξεις και κατασχέσεις που έγιναν, να συνέδραμαν υπέρ του τόπου και της τοπικής δημοκρατίας. Γνωρίζουμε συνολικά τι ίσχυσε και συνεχίζει να ισχύει. 

Ένα τμήμα της τοπικής κοινωνίας στήριζε και στηρίζει τα κόμματα που διέλυσαν το πολίτευμα, ένα δεύτερο (το μεγαλύτερο) έχει αποστασιοποιηθεί,  ένα τρίτο στηρίζει τα κόμματα της Αριστεράς, ένα τέταρτο τα κόμματα των καναλαρχών της διαπλοκής, και αυταπόδεικτα δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αυτό που χρειαζόταν ο δικός μας τόπος - τα νότια. (Δεν μας άφησαν να υπάρξει η ενδεδειγμένη μετεξέλιξη)

Σήμερα στη Γλυφάδα, το μεγαλύτερο τμήμα κατοίκων δεν διαθέτει εντοπιότητα, και αυτός είναι ο βασικός λόγος πολιτισμικού και κοινωνικού αλαλούμ - βαβέλ. Αδυνατούν να αντιληφθούν τι ζημία έχει υποστεί επί δεκαετίες η τοπική κοινωνία, η οποία δεν διαθέτει ούτε μια (1) μαζική δομή των δημοτών, και χειραγωγούνται συνολικά από συμφέροντα τρίτων - εκτός, και λίγων οικογενειών εντός που υπηρέτησαν και υπηρετούν την οικονομική ελίτ. 

Δεν είναι του παρόντος, όμως όπως έλεγα στον παρελθόντα χρόνο ο διαχωρισμός του Ν.Αττικής σε Α' και Β'Αθήνας είναι απόλυτα λάθος. Ουσιαστικά πρέπει να υπάρχει αναθεώρηση του Συντάγματος και ο Ν.Αττικής να χωριστεί τουλάχιστον σε πέντε τμήματα ώστε να υπάρχει ενδεδειγμένο αποτέλεσμα εκλεγμένων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν ψηφίζουμε φασίστες και πολιτικούς απατεώνες! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">