ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιώργος Βήχας: Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους μέσα από την καρδιά μου όχι μόνο γιατί πάνω από 14,250 από εσάς με τιμήσατε - με την ουσία της λέξης - με την ψήφο σας, αλλά και για την γενναιοδωρία που εισέπραξα από τα λόγια σας, μια γενναιοδωρία που με συγκίνησε πάρα πολύ!

Ήταν ένας δύσκολος αγώνας που ξεκίνησε μόλις 2 βδομάδες πριν τις εκλογές και έγινε αποκλειστικά και μόνο με την βοήθεια εθελοντών φίλων. Δυστυχώς δεν κατάφερα να εκλεγώ. Για μένα όμως ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία αυτό που έζησα, η συμμετοχή μου δηλαδή σε έναν προεκλογικό αγώνα, και αυτό που χάρηκα πιο πολύ απ' όλα ήταν η επαφή μου με όλους εσάς. Είτε στις εκδηλώσεις και ομιλίες σε όλη την περιφέρεια Αττικής, είτε μέσω του διαδικτύου.

Η ανατροπή που έγινε την Κυριακή αποτελεί μια πρώτη δικαίωση του αγώνα που έχουμε δώσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έναν αγώνα που θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να παλεύω μέχρι να ανοίξει πλήρως το Εθνικό Σύστημα Υγείας προς όλους τους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Τώρα αρχίζουμε τις δύσκολες μάχες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να φέρουμε την Δημοκρατία και την αξιοπρέπεια στην χώρα μας.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιώργος Βήχας: Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">