ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΚΕΣ ΞΗΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το θέμα - επιτυχία σύλληψης Ξηρού - παίρνει πολιτικές διαστάσεις δεδομένου ότι η ΝΔ κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν συνεχάρει για την επιτυχία της αστυνομίας.

Σαφώς, η εμπλοκή της αστυνομίας στον πολιτικό σχεδιασμό, εν όψη εθνικών εκλογών, και η έκταση που παίρνει το ζήτημα ειδικά στα διαδικτυακά media, 
καλύπτοντας το ουσιώδες που είναι η πολιτική κατάσταση του παρόντος και το έλλειμμα προτάσεων, μας οδηγεί να βγάζουμε ορθά συμπεράσματα. 

«Είναι ντροπή που ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν συγχαρεί ακόμα την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του».


Αρχικά θα πρέπει να δοκιμαστούν αν λειτουργούν αυτά που αποκαλούνται βαρύς και εξελιγμένος οπλισμός, και το εξελιγμένος που έγκειται; Στα λέιζερ του ενός ευρώ που είναι δεμένα πάνω στις αντίκες;




Άμεση ήταν η απάντηση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Η κ. Σπυράκη εξακολουθεί να βγάζει ανακοινώσεις ανάξιες πολιτικού σχολιασμού. Η ελληνική αστυνομία πράττει το αυτονόητο.  Εκείνο που δεν είναι αυτονόητο είναι να εμπλέκει η Ν.Δ. την αστυνομία στον προεκλογικό της σχεδιασμό. Μήπως με αυτόν τον τρόπο θέλει να καλύψει το γεγονός ότι δεν έχει καμία πολιτική πρόταση για το μέλλον της χώρας - εκτός από τις μνημονιακές της δεσμεύσεις;».


Τέλος, το ζήτημα όπως παρουσιάζεται στα συστημικά media καθαρά αποσκοπεί να κουκουλώσει τα υπαρκτά προβλήματα στη χώρα μας, και τη πολιτική πραγματικότητα, καθώς και το σημαντικό έλλειμμα προγράμματος από τη πλευρά της ΝΔ. 



Μπορείτε να δείτε καθαρά τη διάβρωση που υφίσταται στον οπλισμό, και αμφιβάλω αν λειτουργούν τα συγκεκριμένα όπλα, δεδομένου ότι η διάβρωση θα υφίσταται και στο εσωτερικό τους.




Το σημαντικότερο όλων, είναι ότι ο παρουσιαζόμενος τρομοκράτης Ξηρός ο οποίος είχε απευθυνθεί προς τον Ελληνικό λαό με βίντεο, συγκεκριμένης επιχειρηματολογίας, δεν επέλεξε ένα πολιτικό στόχο, και ο στόχος του ήταν οι Φυλακές Κορυδαλλού που κρατούνται μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς. 

Ένας πραγματικά τρομοκράτης, τη συγκεκριμένη περίοδο, εν όψη εθνικών εκλογών, θα επέλεγε αποκλειστικά πολιτικό στόχο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΚΕΣ ΞΗΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">