ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Νέα δεδομένα προέκυψαν στο πολιτικό σκηνικό έπειτα από την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει στην δημιουργία νέου κινήματος, την ίδρυση του οποίου θα ανακοινώσει το απόγευμα του Σαββάτου. Για ανήθικη προσπάθεια διάσπασης τον κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ, ενώ ήδη υπήρξαν οι πρώτες αποχωρήσεις από το κόμμα του οποίου είχε κάποτε ηγηθεί.

Με σαφείς σημειολογικές αναφορές στην 3η Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου καλεί τους πολίτες στις 17:30 το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη για να παραστούν στην ιδρυτική εκδήλωση του νέου κόμματος του.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπανδρέου: «ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου» και προσθέτει πως «ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε, όλοι μαζί, το νέο πολιτικό σπίτι που θα στεγάσει τις προοδευτικές μας αξίες». Συμπληρώνει, δε, πως «από αύριο, συμμετέχουμε στην αφετηρία ενός Κινήματος, που μπορεί και πρέπει να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στα μεγάλα διακυβεύματα που αφορούν τη χώρα και τον Ελληνικό λαό».

Σημειώνεται ότι από τους νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πρώτοι στο «πάμε», τη λέξη με την οποία κλείνει την πρώτη του επιστολή ο Γιώργος Παπανδρέου, απάντησαν ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Θάνος Μωραΐτης και ο Συμεών Κεδίκογλου.

Ακόμα, «ναι» στο προσκλητήριο Παπανδρέου είπε ο Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίος με επιστολή του ανακοίνωσε, ήδη, την απόφασή του να παραιτηθεί από το ΠΑΣΟΚ και να ακολουθήσει τον πρώην πρωθυπουργό και αναμένεται να είναι υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας.

Στην Ξάνθη αναμένεται να είναι υποψήφιος ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ενεργό αλλά αθέατο ρόλο για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων παίζει ο Δημήτρης Ρέππας.

ΚΑΙΛΗ: Ο Παπανδρέου κληρονόμος που θέλει να καταστρέψει το κόμμα του πατέρα του (audio)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">