ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Α.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Όπως διαπιστώνουμε μέχρι στιγμής η τοπική αυτοδιοίκηση έχει οδηγηθεί σε τέλμα, δεδομένων των διαπλεκόμενων κομμάτων εξουσίας, του πελατειακού συστήματος αργόμισθων που έχουν δημιουργήσει, και του καθορισμού υποψηφίων από εσωτερικές διαδικασίες οργανώσεων.

Τόσο οι προεκλογικές δεσμεύσεις - εξαγγελίες Γ. Παπανικολάου, όσο και των υπολοίπων παρατάξεων δεν έχουν καμία ισχύ - υπόσταση εφαρμογής μέχρι στιγμής, με απόρροια την δυσαρέσκεια που διαμορφώνεται στους συμπολίτες μας, και επιπροσθέτως γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι αιρετοί δεν γνωρίζουν καν το αντικείμενο.

Ο κ.Α.Γιαννακόπουλος, κινούμενος με γνώμονα τη διαφύλαξη του Γλυφαδιώτικου χρήματος από επιτήδειους, με αιτήσεις προς τη δημοτική αρχή αξιώνει να του χορηγηθούν διαφωτιστικές αποφάσεις - τις οποίες θέλουμε και εμείς - όπως ο προϋπολογισμός του 2015, αντίγραφο του Εσωτερικού Οργανισμού του Δήμου Γλυφάδας, χορήγηση αντιγράφων, καθώς και απάντηση για τον διορισμό δικηγόρων και συμβολαιογράφων από τον τέως δήμαρχο Κων/νο Κόκκορη.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

1) Δήμαρχο, Γεώργιο Παπανικολάου.
2) Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Ευστράτιο Παναγάκο.
3) Αντιδήμαρχο Διοικητικού και Εσόδων, Δημήτριο Νιτσόπουλο.

Α Ι Τ Η Σ Η
Αναστάσιου Γιαννακόπουλου του Ιωάννη, δημότη, εκλογέα και κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, (οδός Ιάσονος αριθ. 15,16561. τηλ./fax. 210 9645005, κιν. 6972797960).

Αιτούμαι, για κάθε νόμιμη χρήση την άμεση χορήγηση των κατωτέρω αναφερομένων αποφάσεων και απαντήσεών σας, επί σχετικών μου εγγράφων.

1) Την χορήγηση αντιγράφων των αριθμ. 61876/16-12-2014 και 61877/16-12-2014 αντιστοίχων αποφάσεων του πρώτου εξ υμών.

2) Την απόφαση που αφορά τον προϋπολογισμό του έτους 2015.

3) Αντίγραφο του Εσωτερικού Οργανισμού του Δήμου Γλυφάδας.

4) Απάντηση επί της από 22/23-09-2014 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΑΙΤΗΣΗΣ, με αριθ. πρωτ. 48048/29-09-2014 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, με θέμα: Εκδοση απόφασης για διορισμό δικηγόρου κατά του τέως δημάρχου Κων/νου Κόκκορη κ.λπ., ως προς την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας, σχετικά με την δικογρ. Ω-2013/53 που αφορά την αγορά των δύο οικοπέδων στην περιοχή ΚΑΡΒΕΛΑ, με πωλητές τους κληρονόμους ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ &

5) Απάντηση επί του με αριθ. πρωτ. αρ. πρωτ.43680/03-09-2014 εγγράφου μου με τίτλο:

« ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Προς τον Δήμο Γλυφάδας Αττικής.
Γεώργιο Π. Παπανικολάου, δήμαρχο.

Γνωστοποίηση, προς γνώσιν της και για τα νόμιμα:

Υπουργείο Οικονομικών. Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής. Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Γενική Δ/νση Δημοσιονομικών Ελέγχων. Διεύθυνση Ελέγχου Υπουργείων, Ν.Π.Δ.Δ. & Ο.Τ.Α. (Δ.Υ.Ν.Ο.) Ταχ. Δ/νση Κηφισίας 124 και Ιατρίδου 2 ΤΚ 115 26 Αθήνα.

2) Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Α Ι Τ Η Σ Η

Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αριθ. 15 - Τ.Κ. 16561 - τηλ./fax: 210-9645005.

ΘΕΜΑ: Υποθέσεις και Αμοιβές συνεργαζομένων συμβολαιογράφων και δικηγόρων με την τέως Διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας.

Αιτούμαι να μου γνωρίσετε σε ποιους συμβολαιογράφους και δικηγόρους (πλήρη ονοματεπώνυμα, πατρώνυμα, Α.Μ., επαγγελματικές διευθύνσεις), ο τέως δήμαρχος, Κωνσταντίνος Κόκκορη του Ηλία, από της αναλήψεως της Διοίκησης του Δήμου Γλυφάδας (01-01-2011) έως και 31-08-2014, ανέθεσε υποθέσεις (είτε διά απευθείας αναθέσεως, είτε ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής), που αφορούσαν το Δήμο Γλυφάδας, καθώς και για υπεράσπιση φυσικών προσώπων, όπως: υποθέσεις Λανδράκη Στυλιανού Ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Γεωργούλα Ευστάθιου για σύνταξη μηνύσεως κατά του δημότη Π.Γ. κ.λπ., καθώς και τις αντίστοιχες αμοιβές που καταβλήθηκαν σε αυτούς, καί τυχόν αμοιβές που μπορεί να οφείλει ο Δήμος Γλυφάδας σε συγκεκριμένα πρόσωπα εξ αυτών, όπως: Μαρία Μπαβέα, συμβολαιογράφο, Ιωάννη Μπαβέα, Θεοχάρη Γυφτάκη, Αλέξανδρο Τσάπελη, Παναγιώτα Δάρα, Νικόλαο Πινάτσι, Κων/νο Λακαφώση, Αντώνη Βγόντζα, Λαμπρινή Σάτου, Αριστείδη Κωνσταντάκη, Γεράσιμο Φιλόπουλο, Αντώνιο Μαργαρίτη, κ.λπ. (Αντώνιο Βγόντζα. 28/12/2014).
Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου και
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για προανακριτική και δικαστική χρήση, καθ΄ ότι αφενός προκύπτει το έννομο συμφέρον μου, ως δημότη, εκλογέα και κάτοικο Γλυφάδας καί αφετέρου ως μηνυτή, μηνυόμενο, ενάγοντα και εναγόμενο, με διαδίκους: τον τέως δήμαρχο Γλυφάδας, Κων/νο Κόκκορη, Γεωργούλα Ευστάθιου και Αννα – Φωτεινή Σάκκου._

Γλυφάδα Αττικής, 02-09-2014.

Ο αιτών,

Αναστάσιος Ιωάννη Γιαννακόπουλος».

*******************
6) Απάντηση επί του με αριθ. πρωτ. αρ. πρωτ. 62690/14-12-2014 εγγράφου μου, με τίτλο:
ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, η οποία έχει απόλυτη συνάφεια με το παραπάνω θέμα.

********************
ΥΓ. Η περιφρόνηση του πολίτη, και μάλιστα επί δικαίων και νομίμων αιτημάτων του, δεν είναι έντιμη πράξη.
Ως δικηγόρος, που είναι ο πρώτος από σας, γνωρίζει με ποια άρθρα του Ποινικού και του Πειθαρχικού Κώδικα προβλέπεται και τιμωρείται η κατ΄εξακολούθηση μη σύννομη πράξης σας.
Επί προσθέτως δε, η μη σύννομη πράξη σας, εμπίπτει και στις διατάξεις των άρθρων 57, 59, 914, 932§1 Α.Κ. (Αστικού Κώδικα).

Με την ρητή επιφύλαξη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου.

Γλυφάδα, 28-12-2014

Ο ΑΙΤΩΝ,

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">