ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριε Γιάννη Πανούση δεν ξεκινάμε καλά

Να φροντίσετε τον εκσυχρονισμό της αστυνομίας ώστε να μην υφίστανται φαινόμενα τα οποία παραπέμπουν ευθέως στη περίοδο της χούντας.

Επί δεκαετίες ισχύουν μοναδικά φαινόμενα σε τοπικό επίπεδο, αρχής γενομένης από την δεκαετία του 70, που έπειτα της εισόδου ορισμένων στη χωροφυλακή και την αστυνομία θεωρούσαν ότι έχουν το δικαίωμα ότι ώρα επιθυμούν να εισέρχονται σε ιδιωτικό χώρο και να εκτελούν ''έρευνα''.

Χαρακτηριστικά την δεκαετία του 70 κάποιοι αστυνομικοί παραβίασαν ιδιωτικό χώρο - άσυλο - έσκαψαν ολόκληρο τον κήπο της οικίας μου σε διατεταγμένη υπηρεσία, ενώ ''δεν επιθυμούσα να φυτέψω μαρούλια''.

Στη συνέχεια έγινε σχεδόν ''καθημερινό φαινόμενο'', επί δεκαετίες, επισκέψεις και οχλήσεις διότι υφίσταντο οι διαχρονικά κομπλεξικοί που εξυπηρετούσαν συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Η τρομοκράτηση κατά της δημοκρατίας, και των πολιτών, ήδη είχε ξεκινήσει από το σύστημα των δεξιών κυβερνήσεων - πολιτικών - και συνεχίζονταν επί δεκαετίες. Κάποιοι φέρουν ευθύνη ακόμη και για ασθένειες που δημιουργήθηκαν σε πολίτες έπειτα της συνεχούς τρομοκράτησης.

Δεν γνωρίζω αν έτυχε στον σημερινό πρωθυπουργό που σας επέλεξε, είτε σε εσάς τον ίδιο, να έχετε βρεθεί να σας σημαδεύουν επανειλημμένα μεταμεσονύχτιες ώρες με μια ντουζίνα όπλα πάνω από το κεφάλι σας, την ώρα που κοιμόσασταν. Σας έτυχε; Ειδικά χωρίς να έχετε τελέσει κανένα έγκλημα.

Με αυτής της μορφής περιπτώσεις, και με τέτοιου επιπέδου ενέργειες,
επιβαρύνθηκε σοβαρά η υγεία ηλικιωμένων πολιτών, δεδομένου ότι
παραβίαζαν αδιακρίτως διαμερίσματα με τα όπλα παρατεταμένα, τρομοκρατώντας επίσης αδιακρίτως, ώστε να φέρουν σε πέρας την αποστολή.

Η αποστολή: Σε διατεταγμένη υπηρεσία, από συστημικά καθίκια, ώστε να
υπηρετηθούν καλύτερα πολιτικοοικονομικά διαπλεκόμενα και σκοπιμότητες
επιτήδειων. Αυτές οι ενέργειες συνέβαιναν μέχρι πρόσφατα στη χώρα μας, και συνολικά γνωρίζουμε ότι υπήρχαν και υπάρχουν άλλες οδοί επίλυσης του κάθε ζητήματος των πολιτών - πολιτικού χαρακτήρα. 

Δεν συνεχίζω, απλά φροντίστε να μην συνεχίζονται τέτοιας μορφής
ενέργειες νυχτερινές ώρες, καθώς επίσης νυχτερινές ώρες αστυνομικοί να παραβιάζουν τις οικίες πολιτών υποτίθεται κάνοντας έρευνα για ληστεία, σε σημεία που δεν έχει γίνει καμία ληστεία. 

Ελπίζω να έγινα κατανοητός, και  εκπαιδεύστε επιτέλους να αναγνωρίζουν πότε τους κάνουν πλάκα επιτήδειοι. Είτε από συμφέροντα ορισμένων πολιτών, είτε από εμπάθεια, είτε από κομπλεξισμό, τοπικά συμβαίνουν πολλά και διάφορα, εμπλέκοντας την αστυνομία.

Έχουμε και μοναδικά τοπικά δεδομένα, που δεν είναι του παρόντος. Κάποια στιγμή θα τα εκδώσουμε για διαφωτισμό του συνόλου.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι και σήμερα υπάρχει σκοπιμότητα, η λειτουργεί το παρακράτος._ 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριε Γιάννη Πανούση δεν ξεκινάμε καλά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">