ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιστολή αγανάκτησης του Α.Γιαννακόπουλου προς τον δήμο Γλυφάδας (Video)




Με επιστολή αγανάκτησης προς τον δήμο Γλυφάδας, ο κ.Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, τονίζει ότι δεν διέπραξε κανένα αδίκημα,  και τονίζει την απαξιωτική συμπεριφορά εις βάρος του στο Δ.Σ. της 16-02-2015.

Επιπροσθέτως, τονίζει ότι έπειτα αιτημάτων του, η τέως πρόεδρος του Δ.Σ κ. Α.Σάκκου, αρνήθηκε να του χορηγήσει αιτούμενο έγγραφο, και παραθέτει το ηχητικό που παρακολουθήσατε στο βίντεο.

Εμείς μπορούμε να πούμε ότι δουλειά του δημότη - πολίτη δεν είναι να καταφεύγει κάθε τρεις και λίγο στη δικαιοσύνη ενώ αξίωσε από το δήμο να του παρέχει αιτούμενα στοιχεία για κάθε νόμιμη χρήση, ούτε να τον διώχνουν λόγω του ότι αξιώνει τα αυτονόητα.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

1) Γεώργιο Παπανικολάου, δήμαρχο.
2) Παναγάκο Ευστράτιο, πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ 2ου ΕΞ ΥΜΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ 1ου ΕΞ ΥΜΩΝ.

Γλυφάδα Αττικής, 18-02-2015

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Ι Τ Η Σ ΗΣ
(με αριθ. πρωτ. 6267/17-02-2015)

Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αριθ. 15 - Τ.Κ. 16561 - τηλ./fax: 210-9645005.

Όπως γνωρίζετε, είναι η τρίτη φορά που ο 2ος εξ υμών εκτελεί ρητές και επιτακτικές εντολές του τέως δημάρχου και πολλαπλά υπόδικου, Κων/νου Κόκκορη, σε βάρος εμού.

Α) Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., ο 2ος εξ υμών, με επιτακτική εντολή του Κώστα Κόκκορη, αναφέρθηκε επανειλημμένα στο επώνυμό μου και ταυτόχρονα με διέταξε να εξέλθω της αιθούσης, χωρίς καν να γνωρίζει τον λόγο και σκόπιμα δεν αναφέρθηκε στο ονοματεπώνυμο ή στο επώνυμο του δράστη, Πέτρου Αμαξόπουλο (υπαλλήλου του Κώστα Κόκκορη).
Επειδή λοιπόν, για τρίτη φορά δημόσια με αδικείτε, φροντίστε στο μέλλον να μην ξανά συμβεί, διότι είμαι υποχρεωμένος θα αμυνθώ, όπως ο νόμος ορίζει.

Β) Ως προς το προχθεσινό περιστατικό, αυτό προκλήθηκε από τον ανωτέρω δράστη, με ηχηρή επαναλαμβανόμενη εξύβριση κατά της προσωπικότητάς μου, επειδή είπα: «ένας μόνον χειροκροτεί», δηλαδή τον Κώστα Κόκκορη όταν αυτός οργισμένος, με αφρούς στα χείλη του, στρέφονταν κατά την παραχώρησης του οικοπέδου του Δήμου Γλυφάδας, στην Ι. Μητρόπολη Γλυφάδας.
Στο οικείο αστυνομικό Τμήμα, με το περιπολικό της Αμέσης Δράσης, οδηγήθηκε ο δράστης, η κόρη του Μαρία – επί 3,5 χρόνια τέως γραμματέας του Κώστα Κόκκορη- και ένας φίλος του, με την ερωμένη του. Εγώ πήγα με την μοτοσυκλέτα μου.

Μετά από λίγο χρόνο, κατέφθασε κάποιος άγνωστος σ΄μένα δικηγόρος (σήμερα πληροφορήθηκα ότι ονομάζεται, Χολέβας Αλέξανδρος (είναι ο ένας από τους εκλεκτούς δικηγόρους του Κώστα Κόκκορη, εμπλεκόμενος στα οικόπεδα κληρονόμων Παπαδημητρίου με αδρές αμοιβές, όπως και ο δικηγόρος Θωμαΐδης Αναστάσιος «εμπλεκόμενοι στην αγορά του αιώνα, με οικονομική ζημία 7.381.111,50 ευρώ σε βάρος του Ταμείου του Δήμου Γλυφάδας, σύμφωνα με την Ω 2013/53 - ΝΒ 127/2014 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ δικογραφία με 30 κατηγορούμενους. Σημειωτέον δε, ο 1ος εξ υμών, ως πρόεδρος της Οικονομικής του Δήμου Γλυφάδας, αντί να ιδρύσει Νομική Υπηρεσία και να την στελεχώσει με μόνιμο προσωπικό, όπως προεκλογικά υποσχόταν, αναθέτει δεκάδες υποθέσεις σε δικηγόρους της αρεσκείας του, μεταξύ αυτών και στον Αναστάσιο Θωμαίδη) και ο δικηγόρος Ιωάννης Μπαβέας – γιος τέως αντεισαγγελέα Α.Π.-, οι οποίοι εισήλθαν στο γραφείο του ΑΞ.ΥΠ. πλην όμως, μετά από άμεση παρέμβασή μου, αποβλήθηκαν από αυτό αμέσως.

Επειδή δεν διέπραξα κανένα αδίκημα, παρά τις μεγαλόφωνες εκκλήσεις του Κώστα Κόκκορη, ο 2ος από υμάς να καλέσει την Αστυνομία να με συλλάβει, ο 2ος από υμάς (μετά από ρητή και επιτακτική εντολή του Κώστα Κόκκορη) επανειλημμένα με διέταξε να εξέλθω της αιθούσης του Δ.Σ.), ο δράστης ζήτησε συγγνώμη και μετά των ως άνω εκλεκτών δικηγόρων του Κώστα Κόκκορη και της παρέας του, αποχώρησαν από το Οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Ως προς τον δικηγόρο Ιωάννη Μπαβέα και τις δύο αδελφές του - δικηγόρο και συμβολαιογράφο αντίστοιχα-, γνωρίζετε τις πληθώρα υποθέσεις που επί 3,5 χρόνια έλαβαν από τον τέως δήμαρχο, Κώστα Κόκκορη, πλην σεις, κατά παράβαση του άρθρου 259 Π.Κ., του Ν. 2690/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την αριθ. 7011/10/58/2004 Υπ. Απόφαση, καί το άρθρο 5§7 του Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου, επίμονα αρνείστε να μου χορηγήσετε τα αιτούμενα στοιχεία για κάθε νόμιμη χρήση, με βάση τις αριθ. πρωτ. 43680/03-09-2014 και 43928/08-09-2014 αντίστοιχες αιτήσεις μου, όπου εκεί σας παραπέμπω.

Επειδή λοιπόν, συνεχίζετε να αρνείστε την χορήγηση των εν λόγω στοιχείων, ρητά επιφυλασσόμενος παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου, με την παρούσα μου για μία ακόμη και τελευταία φορά, σας καλώ άμεσα να μου χορηγήσετε τα αιτούμενα στοιχεία. (προς τούτο, τον 1ο από υμάς, πρόσφατα ενημέρωσα ότι με το ΕΓ 25-2014/278 ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η ΣΑΚΚΟΥ Αννα παραπέμφθηκε να δικαστεί και για παράβαση καθήκοντος, επειδή αρνήθηκε να μου χορηγήσει αιτούμενο έγγραφο από μένα).

Σας θυμίζω για μία ακόμη φορά, προτεραιότητα έχει ο Πολίτης και όχι ο πολλαπλά υπόδικος κ. Κόκκορης, ο οποίος καραδοκεί να σας «κατασπαράξει» και αυτό το έδειξε χθες, ασκώντας έλεγχο στους ημετέρους που έχει ο 1ος από σας στον 4ο όροφο και στο GOLF GLYFADAS και καλά έκανε, αν και τόσον καιρό έδειχνε ότι ήταν σε χειμερία νάρκη.

Επίσης, αιτούμαι την άμεση χορήγηση αντιγράφου εκ των πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 16-02-2015.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου &
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση.

Ο αιτών.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιστολή αγανάκτησης του Α.Γιαννακόπουλου προς τον δήμο Γλυφάδας (Video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">