ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

'Το αταίριαστο ζευγάρι' του Νήλ Σάϊμον στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης


Την Παρασκευή, 27/2/2015, έγινε η πρεμιέρα της παράστασης, «Το αταίριαστο ζευγάρι» στο Δημοτικό Θέατρο, Αργυρούπολης από την Θεατρική Ομάδα της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης.

Το θέατρο ήταν κατάμεστο. Η αίθουσα, την Παρασκευή ,το Σάββατο και την Κυριακή, φιλοξένησε 700 και πλέον άτομα, μικρούς και μεγάλους, που καταχειροκρότησαν τους συντελεστές. Το ζεστό και πηγαίο χειροκρότημα, ας μην ξεχνάμε ότι είναι η ανταμοιβή της θεατρικής ομάδας.

Για μια ακόμα φορά, μια παράσταση άκρως επαγγελματική.
Οι ερμηνείες των ηθοποιών της ομάδας ήταν προσεγμένες, η σκηνοθεσία του Μιχάλη Μαραγκού, δημιουργική, τα σκηνικά του Μανώλη Περράκη, με τρόπο έξυπνο, μας παρέπεμπαν σε μιαν άλλη εποχή, ο φωτισμός του Νίκου Μαραγκού, ατμοσφαιρικός.

Η παράσταση προξενεί γέλιο, αλλά και προβληματισμό. Το παιχνίδι των ανθρώπινων χαρακτήρων, όπως παρουσιάζεται, έχει να μας διδάξει πολλά. Μέσα από το έργο ενδέχεται να αναγνωρίσουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας ή και των δικών μας ανθρώπων.

Στο τέλος της παράστασης προσφέρθηκαν αναμνηστικά βιβλία στους συντελεστές, χορηγία βιβλιοπωλείων της πόλης μας.Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης που απέδειξαν πως ο ερασιτέχνης ηθοποιός μπορεί να υπηρετήσει το θέατρο άκρως επαγγελματικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση και εσείς:

Σάββατο 7/3/2015 ώρα 20:30
Κυριακή 8/3/2015 ώρα 20:30

Σάββατο 14/3/2015 ώρα 20:30
Κυριακή 15/3/2015 ώρα 20:30

Σάββατο 21/3/2015 ώρα 20:30
Κυριακή 22/3/2015 ώρα 20:30

Παρασκευή 27/3/2015 ώρα 20:30
Σάββατο 28/3/2015 ώρα 20:30
Κυριακή 29/3/2015 ώρα 20:30

Λίγα λόγια για το έργο :
“Δύο Νεοϋορκέζοι φίλοι, εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες, με μόνο κοινό ένα ναυαγισμένο γάμο, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, δημιουργώντας ένα αλλοπρόσαλλο κι εκρηκτικά κωμικό ζευγάρι.Τα προβλήματα αρχίζουν όταν διαπιστώνουν ότι ο ένας είναι αφόρητα ακατάστατος και ο άλλος νοσηρά τακτικός.”

Η κλασική κωμωδία του αμερικανού συγγραφέα Neil Simon, που ανέβηκε πρώτη φορά στο Broadway τη δεκαετία του ΄60, έγινε μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο και από τότε φιλοξενείται στις μεγαλύτερες
σκηνές όλου του κόσμου.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μαραγκός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ζηνοβία Κόγιου
Σκηνικά: Μανώλης Περάκης
Κουστούμια: Τζένη Τριβιζά
Φωτισμοί: Νίκος Μαραγκός
Επιμέλεια μουσικής: Αχιλλέας Κυριακίδης

Παίζουν με σειρά που εμφανίζονται:
ΒΙΝΝΙ: Γιώργος Σταματούκος
ΣΠΙΝΤ: Μιχάλης Γεωργιάδης
ΡΟΫ: Σωτήρης Πούλος
ΟΣΚΑΡ: Μάρκος Παπαδόπουλος
ΦΕΛΙΞ: Γιώργος Τσαμουράς
ΓΚΟΥΕΝΤΟΛΥΝ: Χριστίνα Αντωνίου
ΣΕΣΙΛΥ: Βανέσσα Ζαφειροπούλου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 'Το αταίριαστο ζευγάρι' του Νήλ Σάϊμον στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">