ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αργυρούπολη: Έργο χλοοτάπητα πληρώθηκε χωρίς να γίνει

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ Α’ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μετά την εξώδικη όχληση που απέστειλε ο Πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ κ. Γιώργος Καλιντέρης με την οποία καλούσε τον π. Δήμαρχο και π. Πρόεδρο του ΟΝΑΔΕΑ Χρήστο Κορτζίδη να προβεί σε ενέργειες προκειμένου το έργο αντικατάστασης χλοοτάπητα στο Α’ γήπεδο Αργυρούπολης (το οποίο εξοφλήθηκε το 2013 και φαίνεται ότι παραδόθηκε χωρίς όμως ποτέ να έχει γίνει) , ο πρώην Δήμαρχος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του στα γραφεία του ΟΝΑΔΕΑ ,δεσμεύτηκε με την ανάδοχο εταιρεία πως το έργο θα παραδοθεί εντός Μαΐου  2015 αναγνωρίζοντας ότι το έργο δεν έγινε και κακώς εξοφλήθηκε επί της διοίκησης του.

Με τρόπο ξεκάθαρο η νέα δημοτική αρχή επαναφέρει την νομιμότητα λόγων και έργων καταδεικνύοντας πως το συμφέρον τον πολιτών είναι πρωταρχικό της μέλημα.

Υποσημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Για τον χλοοτάπητα στο γήπεδο της Τερψιθέας Γλυφάδας κρατούν σιγή ιχθύος. Σε ποιο καθεστώς κατασκευάστηκε, πόσο κόστισε, και πότε θα πληρωθεί; Ο τέως δήμαρχος καυχιέται ότι στο Γήπεδο Τερψιθέας τοποθετήθηκε συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, όμως πουθενά δεν αναφέρεται πόσο κόστισε, αν πληρώθηκε, και πότε πληρώθηκε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αργυρούπολη: Έργο χλοοτάπητα πληρώθηκε χωρίς να γίνει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">