ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μονιμοποίηση των ΑΜΕΑ στη Γλυφάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΜΕΑ

Η παράταξή μας συνεπής στην προσπάθεια ολοκλήρωσης της διαδικασίας μονιμοποίησης των ΑΜΕΑ στο Δήμο Γλυφάδας, εισηγήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 27 Μαΐου 2015, την μετατροπή των συμβάσεων των ΑΜΕΑ σε αορίστου χρόνου.

Αφού είχε κερδηθεί  επί διοίκησής μας η πρωτόδικη δικαστική μάχη για την παραμονή τους στο Δήμο, προχθές έληξε οριστικά το θέμα, γεμίζοντάς μας με ικανοποίηση, τόσο για κοινωνικούς λόγους αλλά και λειτουργικούς για το Δήμο.

Η όλη προσπάθεια και εξέλιξη πέραν της ικανοποίησης, μας κάνει υπερήφανους γιατί το δικαίωμα στη ζωή είναι ιερό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων που ομόφωνα υπερψήφισαν την πρότασή μας.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Πράγματι σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, όπως και στο σύνολο των παρατάξεων και εκλεγμένων. Να θυμίσω όμως στους αναγνώστες του Γλυφάδα web, ότι ο κ.Κόκκορης που κόπτεται για τα ΑΜΕΑ, παρανόμησε σε σύννομες αιτήσεις ΑΜΕΑ (υπάρχουν τα στοιχεία) και σε περιπτώσεις που υπήρχαν λάθη από την πλευρά του δημοσίου. 

Επιπροσθέτως, η παράταξη που υποτίθεται ενδιαφέρεται για τα ΑΜΕΑ, έπειτα από σειρά αιτήσεων συγκεκριμένου χαρακτήρα αδράνησε, και τους αίτια τα γνωρίζουν τόσο όσοι εγκατέλειψαν την παράταξη Κόκκορη, όσο και ο ίδιος.

Από τη μια μονιμοποίηση μερίδας ΑΜΕΑ, και από την άλλη αναλγησία ένθεν και ένθεν. Δυο μέτρα και σταθμά επί παντός επιστητού. Ασφαλώς θα έχετε ξεχάσει πόσος χρόνος έχει περάσει από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν στο δήμο, δεδομένου ότι τότε ''είσαστε διοίκηση'' και σήμερα '' αντιπολίτευση'' 

Σ' αυτή τη λαμπρή τοπική ''δημοκρατία'' σίγουρα έχετε τα σκήπτρα των ορθών επιλογών, δεν υπάρχει περίπτωση να αμφισβητηθεί. (Ρίξτε μια ματιά στο γραφείο τύπου επί ημερών σας και σήμερα)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μονιμοποίηση των ΑΜΕΑ στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">